Kisteherautó / kisbusz lízinG

Kisteherautók, furgonok és kisbuszok tartósbérleti konstrukcióban. Bármilyen márka bármilyen felépítménnyel (furgon, plató, billencs, doboz, hűtős doboz, emelőhátfal, emelőkosár, daru).

Kisteherautót vagy mikrobuszt szeretne?
Válassza operatív lízing konstrukcióban!

Költséghatékonyság

A haszongépjárművek és cégautók operatív lízing konstrukcióban történő használata a vállalatoknak nem csak kényelmes megoldást jelent, hanem jelentős költségcsökkentést is egyben. Egyrészt a bérleti díj elszámolható költségként, másrészt az üzleti használat mértékében visszaigényelhető az áfa. Emellett a vállalatok pénze nincs a járműben lekötve, visszaforgatható az alaptevékenység fejlesztésébe.

Kockázatmentes finanszírozás

A lízingcég a szerződés kezdetekor garantálja a maradványértéket (a kisteherautó vagy kisbusz értéke a futamidő végén), másrészt garantálja a használat alatti szervizköltség szintjét is. Ezek a tényezők nem Önnek, hanem nekünk jelentenek kockázatot. A használót nem érinti, hogy a bérlet végén milyen áron lehet eladni furgont és milyen szervizköltségek merülnek fel.

Olcsó megoldás

Az operatív lízingnél (tartósbérlet) a finanszírozási alapot úgy számoljuk ki, hogy meghatározzuk, hogy mennyi a haszongépjármű nettó beszerzési ára és a maradványérték közti különbözet nulla forint önrésszel. A finanszírozási alap így jelentősen alacsonyabb a saját vásárlással szemben.

Kényelmes üzemeltetés

A vállalkozásnak nem kell a kötelező felelősség biztosítást, casco biztosítást, balesetnél a kárrendezést, az átmeneti bérautót, a kötelező vagy egyéb szervizt és szezonális gumicserét önállóan intéznie. Operatív lízing esetében ezek a haszongépjárművel kapcsolatos feladatok a lízingcéget terhelik. A járművek ügyeinek intézését bízzák dedikált kapcsolattartónkra.

Flottakedvezmény egy járműre is

Nagybani beszerzőként jelentős flottakedvezményben részesülünk, amit tovább adunk partnereinknek. Emellett az optimális modellválasztásban tapasztalt tanácsadóink állnak rendelkezésre. Márka függetlenek vagyunk, így az Ön igényeinek megfelelő gyártót, típust, modellt, és szolgáltatási csomagot választhat. Segítünk a teljes járműflotta finanszírozásában, legyen az tisztán teherjármű park vagy személyautó és teherautó vegyes flotta. Modellválasztásnál vegye igénybe új analitikus flottavizsgálati módszerünket, a Blue Fleet Auditot. Az Audit segítségével minimalizálhatja a gépjárműflotta üzemeltetési összköltségét (TCO), és a károsanyag-kibocsátást (CO2).

Erőforrás-megtakarítás

A gépjármű ügyintézés sok időt igényel- beszerzési források elemzése, tárgyalás a kisteherautó gyártókkal, kereskedőkkel; adóhatósági adminisztráció, biztosítások kezelése, gumiabroncscsere, kötelező szervizek, karosszérialakatosok… Mi átvállaljuk a cégautók kezelését és teljes adminisztrációját felmentve az Ön emberi erőforrásait. Ráadásul a szolgáltatóknál jobb alkupozícióban vagyunk, hiszen több ezres járműparkot üzemeltetünk.

Kisteher vagy nagyobb teher?

A 3,5 tonna a tehergépjárműveknél vízválasztó a súlyhatár, mert felette csak C-kategóriás jogosítvánnyal lehet vezetni illetve e fellett az  útdíjfizetés is kötelező a főutakon. A 3,5 tonna alatti haszonjárművek a jóval olcsóbb matricás rendszerben maradnak. Gondolkozhatunk emelt tetős Ford Transitban, Mitsubishi L200 pickupban, vagy egy kisebb Fiat Panda Vanban is. Rendelhet operatív lízing konstrukcióban Iveco Daily-t is akár 3,5 tonnás kivitelben. Hazánkban igen népszerű ez a modell. Legtöbben nagyobb terhet szállítanak vele, hiszen bőven bírja, csak a közúti mérlegelésnél ne legyen probléma.

Haszongépjármű - regisztrációs adó nélkül

A kategória meghatározásnak komoly jelentősége van, hiszen csak személyautó, motorkerékpár és lakóautó után kell fizetni regisztrációs adót, a haszonjárművek esetén nem. A kisáruszállítók általában a belépő modellek. Itt a gyárban kisteherautóvá átalakított személyautókról beszélünk. Ilyen például az Opel Corsavan vagy a Dacia Duster Van.

Tartósabb szerkezet

Sokan azért is választanak haszonjárművet, mert tartósabbak az autóknál. Ez az örök klasszikus Toyota Hiace-re is igaz. Nagyobbak és egyszerűbbek, ezek klasszikus furgonok vagy platós teherautók. A színválasztást és a felépítményt Ön határozza meg. Jól dekorálható fehér színben. Olasz vonalon a Fiat Ducato – Iveco Daily. A nagyobb teherbírású gépek mind hátul hajtanak oldalanként egy-egy ikerkereket.

A teherautó teljesítménye

A kicsi és a kompakt teherautókat általában négy- illetve hathengeres motorral szerelik fel, A nagyobb teljesítmény eléréséhez azonban választhatunk más motorváltozatokat is. Választhat kézi vagy akár automata sebességváltóval, és 2WD vagy 4WD konfigurációval felszerelt teherautó típusok között. Az alap felszereltségbe legtöbbször beletartozik a kipörgés gátló és a lejtmenet stabilizátor is, amik könnyebbé teszik a nehezebb terepen való közlekedést.

A 2018-es adatok alapján a legkelendőbb kisteherautó a Fiat Ducato, a kishaszonjárművek között a Dacia Dokker Van, a legmenőbb pickup a Ford Ranger, a legnépszerűbb kisbusz pedig az Ford Tourneo Custom.

 

Miért a Business Lease?

A Business Lease Hungary a több, mint 25 éves múlttal és szakértelemmel rendelkező hollandiai Business Lease leányvállalata és tagja az AutoBinck Holding csoportnak. A cégcsoport több európai országban kezelt lízing cégautó szám meghaladja a 44 300 autót.

DEDIKÁLT ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKATÁRS

A lízingszolgáltatás minden esetben rugalmasan biztosítja szükséges adminisztrációs hátteret. Ügyfeleinket a hét minden napján 24 órás európai assistance ügyfélszolgálat, és külön dedikált kapcsolattartó segíti a szolgáltatáshoz kötődő kérdéseik megválaszolásában. Valamennyi dedikált kapcsolattartónk mögött professzionális csapat áll, akik megoldást találnak a lízingelt autó üzemeltetésénél felmerülő összes problémára. A Business Lease csapat garantálja a gépjárművek folyamatos és hatékony mobilitását.

SZAKÉRTELEM 0-24-BEN

Kollégáink kiemelt szakértelmükkel és megkülönböztető figyelemmel kezelnek minden ügyfelet, hogy a legmegfelelőbb és a cég igényeihez mért testreszabott szolgáltatásokat találják meg számukra. Szolgáltatási felületünk elérhető a 7/24-ben elérhető online rendszer. Új analitikai módszerünk, a Blue Fleet Audit tanácsadásunkkal Ön teljes körű betekintést kap a cége autóparkjának megtakarítási lehetőségeiről és fenntartási költségeiről. Díjmentes tanácsadás. Hívja kollégánkat a +36 1 886 9250 számon!

KOMPLETT SZOLGÁLTATÁS

Kizárólag minőségi beszállítókkal dolgozunk az ország egész területén. Teljeskörű gépjármű szervizt végzünk és cserautót is biztosítunk. Önnek nem esik ki az ideje, ezért pénzveszteséggel sem kell kalkulálnia. A telemetrikus rendszer folyamatosan ellenőrzi a járműveket, és állandó GPS nyomkövetést is biztosítunk, hogy a teherautó a lehető legnagyobb rendben guruljon az utakon. A kisteherautó / kisbusz beszerzésétől az autópálya matricáig – vagyis end-to-end szolgáltatást nyújtva – mindent mi intézünk.

Extra szolgáltatások

Biztosítás

A lízingelt kisbuszra vagy furgonra vonatkozó biztosításokat a lízingcég intézi, beleértve a biztosítónál a gépjárművek ki- és bejelentését illetve az esedékes új biztosítási igazolást is. A gépjármű az átvétel pillanatától a leadásáig biztosítás alatt áll. A biztosítási díj a havi díj része, így azt előre évente mi finanszírozzuk. A biztosítási díjat csak az autó leadásáig számlázzuk, nem az eladásáig, mely Önnek megtakarítást eredményez.

Szerviz - karbantartás

Minősített szervizműhelyeknek köszönhetően a lízingelt járműpark mindig üzemképes marad. Kollégáink ellenőrzik a szervizben történt munkafolyamatokat, így a javítások kizárólag a jóváhagyásunkkal történnek. A szerviz intézi az összes, gyártó által előírt beavatkozásokat, cseréli a kopó- és forgó alkatrészt, illetve biztosítja az ehhez szükséges anyagokra. Egy-egy karbantartás után Önnek nem szükséges nagyobb kiadással számolnia, hiszen a lízingdíj fix havi összeg.

Gumiszolgáltatás

A Business Lease országos gumiszerviz hálózata segít Önnek a szezonális gumiabroncs cserében. Online felületen tud időpontot foglalni, egy közeli szervizben az Önnek megfelelő időpontban. A tárolt gumiabroncsok állapotát minden esetben ellenőrzik, kopott gumik helyett új abroncsokat biztosítanak. A szezonális gumicseréhez kapcsolódó féléves nagyobb kiadás helyett fix lízing havidíjjal számolhat.

Assistance

Assistance szolgáltatásunkat 0-24 órában egész Európában dedikált számú vonalon keresztül hívhatja. A segélyszolgáltatás tartalmazza a helyszíni kiszállást és a hiba diagnosztizálásának és a hiba kijavításának megkísérlését. Amennyiben a teherautó üzemképességének helyreállítása a helyszínen nem lehetséges, úgy a gépjárművet szakszervizbe szállítjuk és csereautót biztosítunk.

Cseregépjármű

A lízingelt céges tehergépjármű átmeneti kiesése jelentős üzleti veszteséggel jár. Csereautó szolgáltatásunk azonban segít, hogy ne érje Önt kár a hatékony működés ideiglenes csökkenése miatt. Így ilyen esetekben is be tudja tartani a partnereivel kötött szerződéseit, miközben minimalizálja a plusz költségeket és javítja cége teljesítményét.

Üzemanyagkártya

Kényelmes és biztonságos készpénzkímélő megoldás. Benzinen/gázolajon túl használható kenőanyag, hűtőanyag, autópálya-matrica és autómosás vásárlására is.

Telematika

Lehetőség nyílik a lízingelt haszongépjármű technikai paramétereinek folyamatos felügyeletére; a gépjármű adatainak elemzésére; a gépjárműveket használó sofőrök nyomon követésére.

Hozom-viszem szolgáltatás

Gyors segítség a mobilitáshoz. A káresemény miatt vagy szerelés alatt lévő teherautó vagy kisbusz mozgatását a szervizbe mi végezzük. Önnek nincs semmi más teendője, mint megrendelni a hozom-viszem szolgáltatást.

Kisteherautó - Tartósbérlet - Gondtalan vezetés.

SEGÍTHETÜNK?

Kérjen személyre szabott ajánlatot, küldje el kérdéseit, észrevételeit és mi rövid időn belül felvesszük a kapcsolatot Önnel.