CÉGAutó bérlés

Rövidebb, átmeneti időszakra van szüksége cégének gépjárműre? Semmi gond, válassza rövidtávú bérautó szolgáltatásunkat! Új alkalmazottat vett fel? A megrendelt gépkocsi még nem érkezett meg? Vagy csak egy gyors helyettesítésre van szükség? A cégautó bérlés igen rugalmas megoldás a néhány hetes autóhasználattól kezdve egészen egy éves időtartamig.

céges BÉRAUTÓ AJÁNLATAINK

923908
Business 1.5 TNGA

Már napi nettó

9300Ft

forinttól!

Autóbérlet Opel Astra

Már napi nettó

7990.-

forinttól!

Kia Ceed Operatív Lízing

Már napi nettó

7990.-

forinttól!

VW T-Roc 2022 front static

Már napi nettó

9600.-

forinttól!

hyundai-i30-N-Line-0220-04

Már napi nettó

7990.-

forinttól!

coche-del-agno-2017-opel-corsa-01-980x653

Már napi nettó

7200.-

forinttól!

Skoda Octavia (7)

Már napi nettó

9300.-

forinttól!

Autó bérlés Ford Focus

Már napi nettó

8300.-

forinttól!

Autó bérlet Seat Leon

Már napi nettó

8700.-

forinttól!

small-28592-thenewgolfestatestyle
1.5 eTSi

Már napi nettó

9900.-

forinttól!

Nissan Quashqai cégautó bérlés

Már napi nettó

11 650.-

forinttól!

Ford Mondeo

Már napi nettó

11 300.-

forinttól!

Képeink illusztrációk. A weboldalon megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, és nem minősül ajánlattételnek.

Nem talált megfelelőt?

cégautó bérlés előnyei

Átmeneti időszakra, nem éri meg autólízing szolgáltatást igénybe venni, és a hagyományos rent-a-car autóbérlés több hétre vagy hónapra túl drága megoldás. A Business Lease nemcsak többéves operatív lízing konstrukcióban, hanem rövidtávú autóbérlésben is az Ön rendelkezésére áll. A rövidtávú bérautó szolgáltatásnál előre meghatározott költségkerettel tud kalkulálni, hiszen a költségek fixek és előre kiszámíthatóak. Nem jelent gondot az sem, ha az autó használata alatt változtatja meg az autó kategóriáját, mert néhány hétig magasabban felszerelt üzleti célú cégautóra van szüksége. Mi teljes rugalmasságot biztosítunk. Válassza rövid távú autóbérleti megoldásainkat egy hónaptól akár két év közötti periódusig.

Gyors autóátadás – színes autóflotta

Saját flottánkban több kategóriájú bérautó közül választhat azonnali átadással. Ideális megoldás, ha azonnal szeretne autóhoz jutni. Új, karbantartott modelleket kínálunk, garantáljuk a biztonságot, nem kell tartani az autó és a tartozékok az elhasználódásától.

Válasszon a célnak megfelelő autót! Városi közlekedéshez kisebb autót, ami nem fogyaszt sokat, és amivel könnyű parkolni, nagy napi távolságokhoz kényelmesebb autót, áruszállításhoz pedig kombi autót vagy kisteherautót.

Teljeskörű bérautó szolgáltatás

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk Önnek. Legyen szó autópálya matricáról, szezonális gumikról vagy Assistance szolgáltatásról (külföldön is!). Emellett kiegészítők széles választéka bérelhető az autóhoz igény szerint. Gyermekülésre van szüksége, síboxra vagy tetőcsomagtartóra? Segítünk.

Nem jelent gondot, ha üzleti célra magasan felszerelt felsőkategóriás autót szeretne választani a flottánkból vagy az sem, ha éppen ellenkezőleg, egy kisebb, költséghatékonyabb modellre gondolt. Számos kategória közül választhat bérautóink közül.

Rugalmas bérleti időtartam és adózás

Tetszőlegesen módosíthatja a bérlet időtartamát a saját igényei szerint. Ha elhúzódik az új autó átvétel, vagy marad még egy hónapot a külföldi munkatárs, mi segítünk Önnek, mert rugalmasan kezeljük a szerződött időtartamot.

Az autóbérlés minden esetben átmeneti ideig tart, így Ön mentesül az autót terhelő kiadásoktól, mindenek előtt az adóktól, biztosításoktól, valamint a szerviz-költségektől. Önnek csak a használathoz szükséges üzemanyagról kell gondoskodnia. 

Autókölcsönzéssel megspórolhat egy nagyobb beruházást, és amint nincs már szüksége az autóra, visszaadja, így csökkentve cége költségeit. A lényeg, hogy nem keletkezik holt tőkéje, és nem lesz gondja az autó eladásával és amortizációval.

Gyors megoldás a felmerülő mobilitási problémára.

Kiválasztható a rövidtávú célnak leginkább megfelelő autó, nem kell kompromisszumokat kötni.

A futamidő alatt lehet módosítani az autó típusán az Ön változó igényének megfelelően.

Mindig kifogástalan műszaki állapotú gépkocsi áll rendelkezésére.

A bérelt gépkocsi amortizációja nem Önt terheli.

Nincs szervizköltség, nincs állandó biztosítási költség.

Nem kell plusz erőforrást alkalmazni a bérelt autó ügyintézéséhez.

A szolgáltatás költségei hosszú távra tervezhetők.

Ön helyett mi vállaljuk az üzemeltetést, szervizelést, évszaknak megfelelő gumiabroncs beszerzését, felszerelését, belföldön és külföldön egyaránt igénybe vehető az Assistance és a csereautó szolgáltatásunk.

Szerviz alatt vagy káresemény esetén nem kell számolnia időveszteséggel és kiesési kockázattal.

A gépkocsivásárlásra fordított összeg felszabadul.

A teljes bérleti díj költségként elszámolható.

Miért a Business Lease?

MOBILITÁS

A Business Lease az Ön partnere a céges mobilitásban. A közel 30 év tapasztalatnak, a folyamatosan ellenőrzött partnerhálózatnak és az elhivatott szakmai csapatunknak köszönhetően előkelő helyet vívtunk ki az operatív lízing, a rövid távú autóbérlés és a flottakezelés területén egyaránt. Szenvedélyünk a mobilitás.

TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁS

A Business Lease-nél teljes körű szolgáltatást nyújtunk partnereinknek az autóbérlés vagy autólízing területén. Ügyfeleinknek átláthatóságot, hatékonyságot, és precizitást garantálunk. Nem Önnek kell intéznie a biztosítást, baleset esetén a kárrendezést, az ideiglenes bérautót, a periodikus vagy egyéb meghibásodásból adódó szervizeket és szezonális gumicseréket. Minderről mi gondoskodunk.

NEMZETKÖZI PARTNERSÉG

A Business Lease Európa-szerte nyújt magas szintű szolgáltatást partnereinek. Hollandiában, Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Romániában egyaránt jelen vagyunk saját képviselettel. A Business Lease-nél mi nemcsak autót adunk bérbe, hanem megoldást nyújtunk ügyfeleink mobilitási problémáira nemzetközi szinten.

SZAKMAI TÁMOGATÁS

A Business Lease szolgáltatásai mögött tapasztalt szakmai csapat áll. Ha probléma, üzemzavar vagy új igény merül fel autójánál, hívja személyes kapcsolattartóját, aki az autóval, számlákkal, szervizzel kapcsolatos ügyekben azonnal segít Önnek. Biztosítjuk, hogy az Ön autója mindig útra készen álljon.

SEGÉLYHÍVÁS EGÉSZ EURÓPÁBAN

Mi segítünk akkor is, amikor az autója cserben hagyja. Assistance szolgáltatásunk a nap 24 órájában hívható. Azonnal indulunk Önnek segíteni, hogy kijavítsuk a hibát. Ha ez a helyszínen nem lehetséges, az autót szervizbe szállítjuk és díjmentes csereautót is biztosítunk.

Extra szolgáltatások BÉRAUTÓINKHOZ

Biztosítások

A bérelt járműhöz garantálnuk kötelező felelősség biztosítást és casco biztosítást egyaránt.

Karbantartás

A karbantartás a mi gondunk. Válassza ki az Önhöz legközelebb eső szerviz partnerünket több mint 120 tagból álló országos hálózatunkból. Vegye igénybe a hozom-viszem szolgáltatásunkat, és mi intézzük a többi teendőt.

Szezonális abroncscsere

Több száz gumiszervizt tartalmazó hálózatunkat online felületen tudja elérni. Gyorsan és hatékonyan foglalhat csereidőpontot az Önhöz közel található szolgáltatóhoz.

Assistance

Bármilyen meghibásodás vagy baleset esetén segítünk Önnek. A rövid távú bérleti konstrukcióban éppúgy mint a tartósbérletnél az Assistance szolgáltatás a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére áll egész Európa területén. Ha nem tud tovább közlekedni az autó leállása miatt, hívhatja dedikált segélyvonalunkat és segítünk.

Éves autópálya matrica

Minden bérautónkhoz biztosítunk éves autópálya matricát, így Önnek nem marad más csak a vezetés élménye… és a rendszeres tankolás.

Baleseti ügyintézés

A Business Lease szerződött javítópartnerei az Ön rendelkezésére állnak. Online felületen keresztül tud bejelentkezni és időpontot foglalni. Tapasztalt kollégáink segítik zökkenőmentes ügyintézést.

Sofőrszolgálat – hozom/viszem szolgáltatás

Nem hagyjuk Önt autó nélkül. A bérelt gépjármű javítása és karbantartása alatt Budapesten hozom-viszem szolgáltatást biztosítunk, mivel tisztában vagyunk vele, hogy gyakran az időhiány jelenti a legnagyobb problémát az autók szervizével kapcsolatban. Figyelembe vesszük az Ön időbeosztását és ahhoz alkalmazkodunk. A budapesti hozom-viszem szolgáltatásunkkal megkönnyítjük Önnek az ügyintézést.

Rövidtávú autóbérlés - Gondtalan vezetés.

SEGÍTHETÜNK?

Kérjen személyre szabott ajánlatot, küldje el kérdéseit, észrevételeit és mi rövid időn belül felvesszük a kapcsolatot Önnel.