Cégautó operatív lízing

A tartósbérlet, más néven operatív lízing költséghatékony megoldás cégautói kezelésére. Biztosítjuk Önnek a járművek finanszírozását, és az Ön igényeihez igazodva teljeskörű autó fenntartási szolgáltatást nyújtunk. Válassza az operatív lízinget! Mi mentesítjük Önt minden lehetséges teher alól.

AKTUÁLIS OPERATÍV AUTÓLÍZING AJÁNLATAINK CÉGEKNEK

Audi A4 autólízing
AV 35 TDI S tronic

Már havi nettó

129 000.-

forinttól!

seat_leon_lizing4
1.5 TSi Style 130 LE

Már havi nettó

76 900.-

forinttól!

Autólízing Peugeot Partner
Premium L2 1.5 BlueHDi 100 S&S E6.2

Már havi nettó

75 900.-

forinttól!

Autólízing Nissan Qashqai
dCi 115 Acenta M6

Már havi nettó

94 900.-

forinttól!

Autólízing Peugeot 508
1.5 BLUEHDI 130 ALLURE

Már havi nettó

114 400.-

forinttól!

Autólízing Volvo V60
T8 Twin Engine AWD AUT Inspriction

Már havi nettó

186 900.-

forinttól!

Autólízing Volvo XC60
D4 Aut Inscription

Már havi nettó

185 900.-

forinttól!

Autólízing Skoda Kodiaq
Style 2.0 TDI 4x4 DSG SCR

Már havi nettó

119 100.-

forinttól!

Autólízing Volkswagen Tiguan
Comfort line BMT 2.0 TDI SCR DSG

Már havi nettó

105 900.-

forinttól!

Autólízing Toyota Camry
TOYOTA Camry 2.5 HYBRID EXECUTIVE E-CVT

Már havi nettó

129 200.-

forinttól!

Autólízing Skoda Octavia
Style 2.0 CR TDI SCR

Már havi nettó

93 000.-

forinttól!

Autólízing Toyota Corolla Hybrid
1,8 Active Business E-CVT

Már havi nettó

90 900.-

forinttól!

Autólízing Kia Stonic
1.25 MPI EX Limited

Már havi nettó

76 600.-

forinttól!

auto_lizing_jaguar_ipace_hz
EV 90 kWh 400 PS AWD Auto S A1 294 kW

Már havi nettó

291 900.-

forinttól!

auto_lizing_skoda_karoq_hz2
Style 1.5 TSI DSG ACT

Már havi nettó

104 900.-

forinttól!

Skoda Octavia autólízing
Combi Style 1.5 TSI

Már havi nettó

84 300.-

forinttól!

Kia ceed autólízing
KOMBI 1.0 T-GDI Silver M6 | KÉSZLETRŐL

Már havi nettó

75 900.-

forinttól!

Autólízing Nissan Leaf
Acenta

Már havi nettó

123 900.-

forinttól!

Autó lízing Hyundai I30
KOMBI Comfort 1.4 T-GDi M6 74 kw AN

Már havi nettó

81 800.-

forinttól!

Autó lízing Volkswagen Golf
Variant Comfortline 1.5 TSI ACT BlueMo

Már havi nettó

89 800.-

forinttól!

Képeink illusztrációk.

Nem talált megfelelőt?

Miért operatív lízing / tartósbérlet?

Az autólízing gazdaságos

Az operatív lízing konstrukciónál a cégautó üzleti használatának arányában, de akár havi egy üzleti célú használat esetén 50%-ban az ÁFA visszaigényelhető. Amennyiben a magánhasználatot megtéríttetik a munkavállalókkal, akkor az ÁFA teljes mértékben visszaigényelhető.

Adó terheket minimalizálni lehet

A lízingelt cégautó maradványértékére eső ÁFA nem Önt terheli, hanem a lízing periódus végén a használtautót vásárló személyt. (Maradványérték: gépjármű értéke a lízing periódus végén.) 

Cégautó - beruházás nélkül

A cégautó beruházás nélkül lehet az Öné. A lízingdíjat a cégautó beszerzési ára és a maradványérték közötti különbözetből kalkuláljuk. Így a megtakarítás a választott autó modelltől függően elérheti a 20-35%-ot is. Autó mellett kisbuszt vagy kisteherautót is tudunk ajánlani operatív lízing konstrukcióban.

Hatékony költségtervezés cégautóra

A forráshiánnyal küzdő gazdasági társaságok pénze nincs a gépkocsiban lekötve. A beruházás a lízingcéget terheli, vagyis a gépkocsik a mi mérlegünkben szerepelnek eszközként. Az így felszabadult összeg Önnél kamatozik, és beforgatható az alaptevékenység fejlesztésébe.

A Business Lease csapata kidolgozott egy új analitikus flottavizsgálati módszert. A Blue Fleet Audit célja, hogy az ügyfelek egyszerre csökkenthessék flottájuk üzemeltetési összköltségét (TCO), valamint a járművek károsanyag-kibocsátását (CO2) is, a mobilitási igények figyelembe vételével.

Kockázat nélkül

Az operatív lízingnél nincsenek nem várt költségek, kellemetlen meglepetések. Nincs maradványérték-kockázat, mivel a lízingcég a szerződés kezdetén garantálja a maradványértéket (gépjármű értékét a lízing futamidő végén). Az autó használat utáni értékesítése nekünk jelent kockázatot. Egyszerűen ellenőrizhető és átlátható megoldást kínálunk Önnek. Természetesen a lízing futamidő alatti felmerülő VÁRATLAN szervizköltségek is a lízing céget terhelik.

Lízingelt autó - kényelmes üzemeltetés

A céges autók napi ügyeinek kezelését bízza a Business Lease dedikált kapcsolattartójára. Segítünk intézni a kötelező vagy meghibásodás miatti szervizeket, a baleseti kárrendezést, a biztosításokat, az átmeneti bérautót vagy a szezonális gumicserét. Az operatív lízingnél mindezekről és még sok másról is mi gondoskodunk. Ügyfeleink vállalkozásuk fő tevékenységére koncentrálhatnak és az adminisztráció minden gondjától megszabadul. Több céges autót kell kezelnie? Segítünk Önnek a gépjárműflotta kezelésében. Flottaüzemeltetésről bővebben itt tájékozódhat.

Továbbított beszállítói kedvezmények

Szolgáltatóinktól, beszállítóinktól kapott kedvezményeket tovább ajánljuk ügyfeleinknek, akik ez által a piaci ár alatt juthatnak hozzá gépkocsijukhoz vagy szerviz-szolgáltatásokhoz.

Miért a Business Lease?

30 ÉV TAPASZTALAT

Közel 30 éve vagyunk jelen az operatív lízing, a hosszútávú autóbérlés és a flottakezelés területén. Az AutoBinck Csoport tagjaként pedig több mint 100 éves autóipari tapasztalattal rendelkezünk. Mindez az ügyfeleink szolgálatában.

DEDIKÁLT KAPCSOLATTARTÓ

Minden ügyfelünknek dedikált kapcsolattartót biztosítunk, aki elérhető és minden probléma vagy új igény esetén hatékony segítséget nyújt. Valamennyi dedikált kapcsolattartónk mögött professzionális csapat áll, akik megoldást találnak a lízingelt autó üzemeltetésénél felmerülő összes problémára. A Business Lease csapat garantálja a gépjárművek folyamatos és hatékony mobilitását.

ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS – EURÓPÁBAN IS

Assistance szolgáltatásunk a hét minden napján 0-24 órájában elérhető Ügyfeleink számára Magyarországon és egész Európában egyaránt. Szerződött partnereinknek díjmentes csereautót is biztosítunk. A segélyközpontot dedikált hívószámú telefonvonalon keresztül lehet igénybe venni.

NEMZETKÖZI PARTNERSÉG

Európa-szerte a lehető legjobb mobilitási megoldásokat és tanácsadást nyújtjuk ügyfeleinknek. A Business Lease képviselet Hollandiában, Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Romániában egyaránt megtalálható. A teljes közép-európai lefedettségnek köszönhetően a nemzetközi csapat tapasztalata az Ön rendelkezésére áll.

UPDATE FLOTTA INFORMÁCIÓ

A Business Lease csapata ismeri az Ön a portfóliójába tartozó gépjárműveket és naprakész információval tudnak szolgálni minden egyes lízingelt járművel kapcsolatban. Szerződés újításkor, illetve új gépjármű beszerzés esetén segítünk az igényekhez illeszkedő lízing megoldásokban.

Extra szolgáltatások – Lízingelt cégautókhoz

Biztosítások

A lízingelt jármű minden biztosítását mi intézzük Ön helyett, legyen szó CASCO vagy kötelező felelősség biztosításról.

Karbantartás

A lízingelt autó karbantartásával és időszakos szervizzel kapcsolatban is állunk rendelkezésére. Lehetősége van a ServiceLocator-on keresztül kiválasztani az Önhöz legközelebbi szakszervizt.

Gumiszolgáltatás

Megszervezzük a szezonális abroncscserét Ön helyett. Az online felületen tud időpontot foglalni, az Önhöz közel található szolgáltatóhoz. Gumihotel szolgáltatást is biztosítunk az abroncsok tárolására.

Assistance

Bármilyen meghibásodás vagy baleset esetén segítünk Önnek. Tartósbérleti konstrukcióban az Assistance szolgáltatás a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére áll egész Európa területén. Ha nem tud tovább közlekedni az autó leállása miatt, hívja dedikált segélyvonalunkat és segítünk.

Csereautó/bérautó

Amíg nem érkezik meg a lízingelt autója kiválaszthatja a megfelelő bérautót, áthidalva ezzel a kimaradó néhány napot, hetet vagy hosszabb időszakot. A lízingelt jármű balesete vagy meghibásodása esetén hívja személyes kapcsolattartóját, csereautót biztosítunk Önnek.

Üzemanyagkártya

Kényelmesen és biztonságosan intézheti üzemanyag és egyéb kiegészítők (kenőanyag, autópálya-matrica, autómosás, stb.) vásárlását.

Baleseti ügyintézés

A Business Lease szerződött javítópartnerei az Ön rendelkezésére állnak. Online felületünkön keresztül tud bejelentkezni és időpontot foglalni. Tapasztalt kollégáink segítik a zökkenőmentes ügyintézést.

Sofőrszolgálat – hozom/viszem szolgáltatás

Munkatársunk az Ön által megadott időben elmegy gépkocsijáért. Önnek nincs semmi más teendője, mint megrendelni a hozom-viszem szolgáltatást, és mi minden mást elintézünk.

Cégautó - Tartósbérlet - Gondtalan vezetés.

SEGÍTHETÜNK?

Kérjen személyre szabott ajánlatot, küldje el kérdéseit, észrevételeit és mi rövid időn belül felvesszük a kapcsolatot Önnel.