Cégautó operatív lízing

30 év tapasztalat – egyedi szolgáltatások – szakértő csapat

AKTUÁLIS OPERATÍV AUTÓLÍZING AJÁNLATAINK CÉGEKNEK

Ford Kuga operatív lízing
Titanium X 2.5l Plug-In Hybrid

Már havi nettó

187.000.-

forinttól!

Kia E Niro operatív lízing
Gold 150 kW A1

Már havi nettó

273.000.-

forinttól!

Kia Ceed Operatív Lízing
KIA Ceed kombi 120 T-GDI Silver

Már havi nettó

119.000.-

forinttól!

Audi A4 operatív lízing
Avant AV 35 TDI S tronic

Már havi nettó

275.000.-

forinttól!

Volkswaen Arteon operatív lízing
Elegance 2.0 TDI SCR DSG

Már havi nettó

211.000.-

forinttól!

Toyota Corolla hybrid Touring Sports operatív lízing
1.8 HYBRID COMFORT BUSINESS E-CVT

Már havi nettó

156.000.-

forinttól!

Skoda Scala operatív lízing
SKODA Scala Ambition 1.5 TSI

Már havi nettó

127.000,-

forinttól!

Skoda Octavia operatív lízing
Ambition+ 1.5 TSI

Már havi nettó

138.000.-

forinttól!

Volkswagen Golf operatív lízingben
VOLKSWAGEN Golf Variant 2.0 TDI DSG

Már havi nettó

179.000.-

forinttól!

Volkswagen T-Roc operatív lízing
Style 1.5 TSI

Már havi nettó

160.000.-

forinttól!

bmw_1_operativ_lizing
BMW 1-es sorozat 118i M6 100kw I2 (HATCHBACK 5ajtós)

Már havi nettó

173.900.-

forinttól!

Volkswagen Passat operatív lízing
Variant Business 2.0 TDI

Már havi nettó

194.000.-

forinttól!

Ford Focus operatív lízing
Titanium 1.0l EcoB.Hybrid

Már havi nettó

149.000.-

forinttól!

Mercedes GLC operatív lízing
220 d 4MATIC Mild hybrid

Már havi nettó

325.000.-

forinttól!

Volvo XC60 operatív lízing
B5 AWD

Már havi nettó

282.000.-

forinttól!

Fiat Doblo operatív lízing
Maxi 1.5 BlueHDi

Már havi nettó

130.000.-

forinttól!

Fiat Ducato operatív lízing
3.5t 2.2 Mjet Van

Már havi nettó

126.000.-

forinttól!

Ford Transit lízing
Connect 1.5l TDCi

Már havi nettó

126.000.-

forinttól!

Képeink illusztrációk.

Nem talált megfelelőt?

Miért operatív lízing / tartósbérlet?

Az autólízing gazdaságos

Az operatív lízing konstrukciónál a cégautó üzleti használatának arányában, de akár havi egy üzleti célú használat esetén 50%-ban az ÁFA visszaigényelhető. Amennyiben a magánhasználatot megtéríttetik a munkavállalókkal, akkor az ÁFA teljes mértékben visszaigényelhető.

Adó terheket minimalizálni lehet

A lízingelt cégautó maradványértékére eső ÁFA nem Önt terheli, hanem a lízing periódus végén a használtautót vásárló személyt. (Maradványérték: gépjármű értéke a lízing periódus végén.) 

Cégautó - beruházás nélkül

A cégautó beruházás nélkül lehet az Öné. A lízingdíjat a cégautó beszerzési ára és a maradványérték közötti különbözetből kalkuláljuk. Így a megtakarítás a választott autó modelltől függően elérheti a 20-35%-ot is. Autó mellett kisbuszt vagy kisteherautót is tudunk ajánlani operatív lízing konstrukcióban.

Hatékony költségtervezés cégautóra

A forráshiánnyal küzdő gazdasági társaságok pénze nincs a gépkocsiban lekötve. A beruházás a lízingcéget terheli, vagyis a gépkocsik a mi mérlegünkben szerepelnek eszközként. Az így felszabadult összeg Önnél kamatozik, és beforgatható az alaptevékenység fejlesztésébe.

A Business Lease csapata kidolgozott egy új analitikus flottavizsgálati módszert. A Blue Fleet Audit célja, hogy az ügyfelek egyszerre csökkenthessék flottájuk üzemeltetési összköltségét (TCO), valamint a járművek károsanyag-kibocsátását (CO2) is, a mobilitási igények figyelembe vételével.

Kockázat nélkül

Az operatív lízingnél nincsenek nem várt költségek, kellemetlen meglepetések. Nincs maradványérték-kockázat, mivel a lízingcég a szerződés kezdetén garantálja a maradványértéket (gépjármű értékét a lízing futamidő végén). Az autó használat utáni értékesítése nekünk jelent kockázatot. Egyszerűen ellenőrizhető és átlátható megoldást kínálunk Önnek. Természetesen a lízing futamidő alatti felmerülő VÁRATLAN szervizköltségek is a lízing céget terhelik.

Lízingelt autó - kényelmes üzemeltetés

A céges autók napi ügyeinek kezelését bízza a Business Lease dedikált kapcsolattartójára. Segítünk intézni a kötelező vagy meghibásodás miatti szervizeket, a baleseti kárrendezést, a biztosításokat, az átmeneti bérautót vagy a szezonális gumicserét. Az operatív lízingnél mindezekről és még sok másról is mi gondoskodunk. Ügyfeleink vállalkozásuk fő tevékenységére koncentrálhatnak és az adminisztráció minden gondjától megszabadul. Több céges autót kell kezelnie? Segítünk Önnek a gépjárműflotta kezelésében. Flottaüzemeltetésről bővebben itt tájékozódhat.

Továbbított beszállítói kedvezmények

Szolgáltatóinktól, beszállítóinktól kapott kedvezményeket tovább ajánljuk ügyfeleinknek, akik ez által a piaci ár alatt juthatnak hozzá gépkocsijukhoz vagy szerviz-szolgáltatásokhoz.

Miért a Business Lease?

30 ÉV TAPASZTALAT

Közel 30 éve vagyunk jelen az operatív lízing, a hosszútávú autóbérlés és a flottakezelés területén. Az AutoBinck Csoport tagjaként pedig több mint 100 éves autóipari tapasztalattal rendelkezünk. Mindez az ügyfeleink szolgálatában.

DEDIKÁLT KAPCSOLATTARTÓ

Minden ügyfelünknek dedikált kapcsolattartót biztosítunk, aki elérhető és minden probléma vagy új igény esetén hatékony segítséget nyújt. Valamennyi dedikált kapcsolattartónk mögött professzionális csapat áll, akik megoldást találnak a lízingelt autó üzemeltetésénél felmerülő összes problémára. A Business Lease csapat garantálja a gépjárművek folyamatos és hatékony mobilitását.

ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS – EURÓPÁBAN IS

Assistance szolgáltatásunk a hét minden napján 0-24 órájában elérhető Ügyfeleink számára Magyarországon és egész Európában egyaránt. Szerződött partnereinknek díjmentes csereautót is biztosítunk. A segélyközpontot dedikált hívószámú telefonvonalon keresztül lehet igénybe venni.

NEMZETKÖZI PARTNERSÉG

Európa-szerte a lehető legjobb mobilitási megoldásokat és tanácsadást nyújtjuk ügyfeleinknek. A Business Lease képviselet Hollandiában, Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Romániában egyaránt megtalálható. A teljes közép-európai lefedettségnek köszönhetően a nemzetközi csapat tapasztalata az Ön rendelkezésére áll.

UPDATE FLOTTA INFORMÁCIÓ

A Business Lease csapata ismeri az Ön a portfóliójába tartozó gépjárműveket és naprakész információval tudnak szolgálni minden egyes lízingelt járművel kapcsolatban. Szerződés újításkor, illetve új gépjármű beszerzés esetén segítünk az igényekhez illeszkedő lízing megoldásokban.

Extra szolgáltatások – Lízingelt cégautókhoz

Biztosítások

A lízingelt jármű minden biztosítását mi intézzük Ön helyett, legyen szó CASCO vagy kötelező felelősség biztosításról.

Karbantartás

A lízingelt autó karbantartásával és időszakos szervizzel kapcsolatban is állunk rendelkezésére. Lehetősége van a ServiceLocator-on keresztül kiválasztani az Önhöz legközelebbi szakszervizt.

Gumiszolgáltatás

Megszervezzük a szezonális abroncscserét Ön helyett. Az online felületen tud időpontot foglalni, az Önhöz közel található szolgáltatóhoz. Gumihotel szolgáltatást is biztosítunk az abroncsok tárolására.

Assistance

Bármilyen meghibásodás vagy baleset esetén segítünk Önnek. Tartósbérleti konstrukcióban az Assistance szolgáltatás a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére áll egész Európa területén. Ha nem tud tovább közlekedni az autó leállása miatt, hívja dedikált segélyvonalunkat és segítünk.

Csereautó/bérautó

Amíg nem érkezik meg a lízingelt autója kiválaszthatja a megfelelő bérautót, áthidalva ezzel a kimaradó néhány napot, hetet vagy hosszabb időszakot. A lízingelt jármű balesete vagy meghibásodása esetén hívja személyes kapcsolattartóját, csereautót biztosítunk Önnek.

Üzemanyagkártya

Kényelmesen és biztonságosan intézheti üzemanyag és egyéb kiegészítők (kenőanyag, autópálya-matrica, autómosás, stb.) vásárlását.

Baleseti ügyintézés

A Business Lease szerződött javítópartnerei az Ön rendelkezésére állnak. Online felületünkön keresztül tud bejelentkezni és időpontot foglalni. Tapasztalt kollégáink segítik a zökkenőmentes ügyintézést.

Sofőrszolgálat – hozom/viszem szolgáltatás

Munkatársunk az Ön által megadott időben elmegy gépkocsijáért. Önnek nincs semmi más teendője, mint megrendelni a hozom-viszem szolgáltatást, és mi minden mást elintézünk.

Cégautó - Tartósbérlet - Gondtalan vezetés.

SEGÍTHETÜNK?

Kérjen személyre szabott ajánlatot, küldje el kérdéseit, észrevételeit és mi rövid időn belül felvesszük a kapcsolatot Önnel.