FLOTTAMENEDZSMENT

Cégautó flottakezelési szolgáltatások

A Business Lease Flotta Menedzsment Program segítségével időt és költséget takaríthat meg. Ugyanakkor a gépjárművezetőknek kényelmet és teljes törődést biztosít. Úgy kezeljük az Ön cégautó flottáját, mint ha a miénk lenne, így a költségei garantáltan csökkennek. Nemcsak a többezres flottánkra kialakított knowhow-t osztjuk meg Önnel, de a beszállítóinktól kapott kedvezményeket is.

Mindent elintézünk Önnek a gépjármű beszerzésétől kezdve egészen annak értékesítéséig.

Válassza ki a gépjárműflotta finanszírozásának módját, és bízza szakértőinkre annak kezelését. Természetesen minden egyéb tekintetben is átvállaljuk a tennivalókat, például gondoskodunk a biztosításról, a karbantartásról és az üzemanyag-nyilvántartásról, így Önnek a saját dolgán kívül semmi másra sem kell figyelnie. A gépjárműveket Önnek kell kimutatni a vállalati mérlegben.

A FLOTTAKEZELÉS JELLEMZŐI

A FLOTTAKEZELÉS ELŐNYEI

Flottakezelésnél a céges autóparkot kedvezőbb és előre kalkulálható díjakkal üzemeltethet. A bérleti díj költségként elszámolható. Kedvezőbb díjszabást tudunk garantálni a biztosítási- és szervizköltségek esetében. A gépjármű meghibásodása esetén csereautót biztosítunk. Vállaljuk a céges autóflotta ügyvitelét és adminisztrációs terheit, így Ön a cég fő tevékenységére koncentrálhat.

Márkafüggetlen cégautó flottakezelőként bármilyen autómodellt választhat. Nem szükséges kompromisszumokat kötni, hiszen az összes gépjármű gyártóval kapcsolatban állunk, és mivel mi rendszeresen illetve nagy tételben vásárolunk autókat, a kapott beszerzési kedvezményünkből Ön is részesül. A már meglévő autópark kezelését is vállaljuk, egy kézben tartva az összes teendőt. 

A Business Lease piaci potenciáljának és kiváló hátterének köszönhetően a gépjármű beszerzési árakon túl, kedvező biztosítási díjakat, szervizköltségeket vagy gumiabroncs árakat garantál.

Flottakezelés szolgáltatási lista

BFA - BLUE FEET AUDIT

A Blue Fleet Audit során egy teljeskörű autóflotta elemzést végzünk. Az eredmények tükrében javasoljuk a flotta fejlesztésének irányát és arányát a benzin, dízel, hibrid és elektromos meghajtásnak megoszlására. Ön így jelentős összeget takaríthat meg, és kímélheti környezetünket is. Partnereink igényeinek felmérését követően olyan finanszírozási konstrukciókra teszünk javaslatot, ahol előre számolhatók a költségek, csökken az Ön adminisztrációs leterheltsége, átlátható az elszámolás.

Segítünk a cégautó flotta TCO csökkentésben

A Blue Fleet Audit célja, hogy az ügyfelek egyszerre csökkenthessék flottájuk üzemeltetési összköltségét (TCO), valamint a járművek károsanyag-kibocsátását (CO2) is, a mobilitási igények figyelembe vételével. Mindezen kérdésekre és a benzin-dízel trendekre is választ ad a Business Lease új analitikus flottavizsgálati módszere.

A Blue Fleet Audit során egy teljeskörű, valós adatokon alapuló adatbányászatot  végzünk. Ezt követően kiértékeljük az eredményeket, és egy optimalizált arányt javasolunk a flotta benzin, dízel, hibrid és elektromos meghajtásának megoszlására. Így Ön jelentős összeget takaríthat meg, és kímélheti környezetünket is.

Blue Fleet Audit során minden adatot jól átláthatóan számszerűsítünk, hogy a legoptimálisabb megoldást nyújthassuk a TCO csökkentésére és a károsanyag-kibocsátás minimalizálására.

EZT IS MI INTÉZZÜK

A gépjármű flotta teljes biztosítását szervezzük, ideértve a KGFB, a casco és a GAP biztosítást.

Országos szervizpartner hálózat áll rendelkezésünkre a céges autók karbantartására és javítására.

A szezonális gumicsere zökkenőmentesen gyors határidővel történik a szerződött abroncsszerviz hálózaton keresztül. Gumihotel szolgáltatás áll partnereink rendelkezésére.

24 órás európai Assistance segélyszolgálat áll az Ön rendelkezésére. Így segítünk a mozgásképtelen cégautót eljuttatni a szervizbe és a folyamatos mobilitást garantálva biztosítunk Önnek csereautót.

Új jármű beszerzés esetén a gépjárművet az Ön elképzelései szerint felszerelt extrákkal és dokumentumokkal adjuk át.

Céges üzemanyagkártyával kedvezményes árakon tankolhat bármekkora is legyen vállalkozása üzemanyag szükséglete. A magyarországi nagy szolgáltatókkal kapcsolatban állunk, így Ön szabadon választhat üzemanyag szolgáltatót a céges flottájához.

Kárrendezési tanácsadással támogatjuk partnereinket, és a kárrendezési folyamatban is segítünk.

Műszaki csapatunk ellenőrzi a javításokat minőség, ár és időtartam tekintetében. Így a szervizszámlák minden esetben tapasztalt munkatársunk ellenőrzésén esnek keresztül.

SEGÍTHETÜNK?

Kérjen személyre szabott ajánlatot, küldje el kérdéseit, észrevételeit és mi rövid időn belül felvesszük a kapcsolatot Önnel.