Ford Focus
Titanium 1.0l EcoB.Hybrid
Ford Focus operatív lízing

Lenyűgöző, újraformázott frontkialakítás, csatlakoztatott funkciók az új Ford Focusban. A Ford Focust kifejező formavilággal, üzemanyag-takarékos elektromos hajtáslánccal, fejlett konnektivitással és modern vezetéssegítő rendszerekkel varázsolja még kellemesebbé az autó mindennapi használatát.

Harmonikus, karakteres kinézetével és tágas tereivel, kényelmi megoldásaival teszi a Ford Focus a vezetést élménnyé. Tágas utastere, minőségi megoldásai és a modern extrák teszik az egyik legelőnyösebb autóvá, na meg a könnyű vezethetőség és megbízhatóság. A Ford Focus kombit a hosszabb, ám mégis kényelmes utakra tervezték egyértelműen.

Ford Focus az operatív lízingben? Business Lease véleménye

A Ford Focus hosszúsága, tágassága ellenére meglehetősen erős, dinamikus autó, a vállalkozások azonban nem emiatt választják cégautónak a Focust. Verhetetlen ár-értékaránya kiemelkedő az operatív lízingben, mivel kedvező havi lízingdíjon egy stabil és vagány cégautónk lehet. De nem csak ez teszi a Business Lease lízingflotta egyik legerősebb kedvencévé, hanem a belső kényelmi berendezések sokaság, mellyel fel lett szerelve az autó. Az ügyfeleink együntetű véleménye, hogy meglehetősen kényelmes vezetni. A másik nagy előnye, melyet magasabb 185 cm feletti kollégáink is nagyra értékelnek, a kényelmes lábhely, mely a hosszútávú utazások elsőszámú kedvencévé varázsolja az autót. Több nagyobb tároló is helyet kapott az autóba, az apróbb iratok elhelyezéséhez, a személyes tárgyakhoz,

Ford Focus cégautó előnye

A Ford Focus a cégautók egyik alap választása. Ha lízingelni szeretne egy kényelmes, megbízható és strapabíró céges járművet, akkor lízingszakértőnk javasolja, hogy a Ford Focus legyen benne a lízing ajánlatkérésben.
Kényelmes utazási élményt szerezhet, aki ezt az autót választja. Hosszabb távú utaknál egyszerűen verhetetlen öblös, kényelmes ülése, az ergonomikus kialakítása a kezelőszervek könnyed elérhetősége és logikus kezelhetősége miatt. A Ford Focus harcba száll a maximális utazásélményért és kényelemért.

Már havi nettó

149.000.-

forinttól!

Műszaki adatok

Üzemanyag

hibrid

Karosszéria

kombi

Hengerűrtartalom

1498 ccm

Sebességváltó

automata

Teljesítmény

125 LE

Meghajtás

AWD

Szín

választható metál

Kárpit

szövet

Gumiabroncs

16"

Egyedi felszereltséggel rendelhető.

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(0% önrész, 48 hónap,
15 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375