Ford Focus
Connected kombi 1.5 TDCi
Ford Focus lízing

Harmonikus, karakteres kinézetével és tágas tereivel, kényelmi megoldásaival teszi a Ford Focus a vezetést élménnyé. Vízszintes beosztású, letisztult vonalvezetés, karakteres kinézete kellemes autó benyomását kelti bennük. Ennél már csak a belső tere győzheti meg az embert jobban, hogy ezt az autót válassza a mindennapokban társául. Tágas utastere, minőségi megoldásai és a modern extrák teszik az egyik legelőnyösebb autóvá, na meg a könnyű vezethetőség és megbízhatóság. A Ford Focus Connected kombit a hosszabb, ám mégis kényelmes utakra tervezték egyértelműen.

Ford Focus az operatív lízingben? Business Lease véleménye

A Ford Focus hosszúsága, tágassága ellenére meglehetősen erős, dinamikus autó, a vállalkozások azonban nem emiatt választják cégautónak a Focust. Verhetetlen ár-értékaránya kiemelkedő az operatív lízingben, mivel kedvező havi lízingdíjon egy stabil és vagány cégautónk lehet. De nem csak ez teszi a Business Lease lízingflotta egyik legerősebb kedvencévé, hanem a belső kényelmi berendezések sokaság, mellyel fel lett szerelve az autó. Az autó elől, a vezetőnél és a hátsó üléssornál is meglehetősen tágas. Az első sorban minden irányban bőven elegendő hely áll rendelkezésünkre a lábaknak, a vállaknak, illetve az üléspozíció is megválasztható, az elektromos állítású székeknek köszönhetően. Így bátran mondhatjuk, meglehetősen kényelmes vezetni. A másik nagy előnye, melyet magasabb 185 cm feletti kollégáink is nagyra értékelnek, a kényelmes lábhely, mely a hosszútávú utazások elsőszámú kedvencévé varázsolja az autót. Több nagyobb tároló is helyet kapott az autóba, az apróbb iratok elhelyezéséhez, a személyes tárgyakhoz, de vezeték nélküli mobiltöltő is rendelkezésünkre áll. A csomagtér a maga 375 literes alapértékével nem kiemelkedő, de mégis jól pakolható. és természetesen bővíthető is a hátsó üléstámlák ledöntésével, egészen 1354 literig.

Ford Focus cégautó előnye

A Ford Focus a cégautók egyik alap választása. Ha lízingelni szeretne egy kényelmes, megbízható és strapabíró céges járművet, akkor lízingszakértőnk javasolja, hogy a Ford Focus legyen benne a lízing ajánlatkérésben.
Kényelmes utazási élményt szerezhet, aki ezt az autót választja. Hosszabb távú utaknál egyszerűen verhetetlen öblös, kényelmes ülése, az ergonomikus kialakítása a kezelőszervek könnyed elérhetősége és logikus kezelhetősége miatt. A Ford Focus Connected harcba száll a maximális utazásélményért és kényelemért, négy irányba állítható vezetőüléseivel és deréktámaszával.

Már havi nettó

113.000.-

forinttól!

Műszaki adatok

Üzemanyag

dízel

Karosszéria

kombi

Hengerűrtartalom

1498 ccm

Sebességváltó

manuális

Teljesítmény

120 LE

Meghajtás

FWD

Szín

választható metál

Kárpit

szövet

Gumiabroncs

16"
  • Kétzónás automata klímaberendezés
  • Kulcsnélküi nyitás és indítás
  • Automata esőérzékelős ablaktörlő
  • Automatikusan elsötétülő belső visszapillantó tükör
  • Sötétített üvegezés a B-oszloptól hátrafelé
  • Fűthető vezető- és utasoldali ülések
  • Fűthető szélvédő, fűthető kormány

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(0% önrész, 48 hónap,
20 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375