Hyundai I20
Comfort 1.2 MPI
Hyundai i20 operatív lízing

A dinamikus és karakteres, új Hyundai i20 új mércét állít a kisautók kategóriájában. Sportos és elegáns, megjelenése lenyűgöző: dinamikus sziluettje és teljesen átrajzolt külső formaterve a figyelem középpontjába helyezi.

 

Hyundai I20 operatív lízingben? Business Lease véleménye

A Business Lease lízingszakértői egyöntetűen az egyik legnépszerűbb cégautónak tartják a Hyundai I20-t a B-szegmens kategóriában. Bár Európában maga a kis autók piaca megtorpanni látszik, hazánkban egyenlőre magasan tartják magukat a kisautók, még a lízing szektorban is. A Hyundai nagy fegyverténye, hogy a prémium funkciók már ebben a kisebb I20 modellben is elérhetők. Így mindazok számára ajánljuk cégautónak tartósbérleti konstrukcióban, akik szívesen áldoznak a magas minőségű, megbízható technológiára.

 

Hyundai I20 cégautó előnye

Bár az új Hyundai I20 tengelytávja megnövekedett, még most is remekül manőverezhető, így városi használatra ideális. Az autó hátsó tere kényelmesebb, azonban szerviz-szakértőnk a tesztvezetés alatt - a maga 191 cm-es magasságával -, kissé szorongott a vezető mögött. A legfontosabb előny, amiért operatív lízing konstrukcióban a B kategóriában a Hyundai I20-t ajánljuk, a komoly biztonsági funkciók. Flottaszakértőnk szerint a kisautók szegmensében a Hyundai I20 egyedülálló cégautó, amely ilyen magasan felszerelt biztonsági technikával rendelkezik.
Az lízingflottánk üzemeltetésével foglalkozó csapat vezetője csak pozitívumokat tud mondani a Hyundai I20-ról. A flottánkban számos I20 fut, de autóhasználók éppúgy mint a szervizeink csak ajánlani tudják cégautóként.

Kérje ajánlatunkat!

Műszaki adatok

Üzemanyag

benzin

Karosszéria

5 ajtós

Hengerűrtartalom

1197 ccm

Sebességváltó

manuális

Teljesítmény

84 LE

Meghajtás

FWD

Szín

választható metál

Kárpit

szövet

Gumiabroncs

16"
  • Fényszóró szabályozás ‘Light Assist’
  • Lane Assist sávtartó rendszer
  • LED nappali menetfény
  • Parkolásirányító rendszer hátul
  • Közlekedési jelzőtábla felismerő rendszer
  • Ráfutásra figyelmeztető rendszer, gyalogosfelismeréssel
  • Járműstabilitás szabályozó rendszer
  • Visszagurulásgátló
  • Sebességszabályozó [tempomat]

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(0% önrész, 48 hónap,
15 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375