KÉSZLETES - MAZDA6
SPORT SPC/G192/REVOLUTION TOP/SD/AT/BLACK A6
Mazda 6

Mazda 6 - Nagy alapossággal kigondolt vezetési élményt, örökké stílusos formát, és prémiumhoz közelítő anyaghasználatot a beltérben. vonzó külsejű, kényelmes, jó minőségi érzetet adó autó klasszikus, nagy lökettérfogatú, szívó benzinmotorral. Csak minimálisan nyúltak hozzá az eddigi két ráncfelvarrás során. Először csak a hűtőrácsot ölelő szárny lett vastagabb, 2017-ben viszont az egész frontrész megváltozott, ekkor a lámpatesteket is keskenyebb, sportosabb hangulatú full-LED egységekre cserélték. A króm hatású részek aránya ekkor érte el a giccshatárt, innen már jó ízléssel nem lehet több csillogó dekort rápakolni az autó orrára. Kiemeljük a beltér kellemes anyagminőségét, ami magas szintű. a Mazda6 beltere kialakításban, anyagminőségben kortalanul hangulatos, kellemes az ergonómia, valódiak, és finoman működnek a kezelőszervek

Kategóriájában az egyik legjobban vezethető autó a Mazda6. A Mazda6 méretéhez, teljesítményéhez mérten egész elfogadható fogyasztást produkál.

Kérje ajánlatunkat!

Műszaki adatok

Üzemanyag

benzin

Karosszéria

kombi

Hengerűrtartalom

2488 ccm

Sebességváltó

automata

Teljesítmény

141 kW

Meghajtás

FWD

Szín

bíborvörös metál

Kárpit

szövet

Gumiabroncs

16"

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(20% önrész, 48 hónap,
15 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375