Opel Astra
Opel Astra igény szerinti felszereltség
Opel Astra

Cégautóként ez a flottaüzemeltetésnél igen kedvező TCO (teljes cégautó üzemeltetési költséget) jelent. Az Astra német minőséget, komfortot jelent elérhető áron. A szembetűnő kialakítású modellt kategóriaelső innovációkkal szerelték fel. Az Opel Astra új generációs motorokkal lett kialakítva, akár 21%-kal alacsonyabb CO2 -kibocsátást nyújt a környezettudatos lízingbevevőnek.

 

Opel Astra operatív lízingben? Business Lease véleménye

Az új Opel Astrának számos jó oldala van. Ezek közül kiemelkedi az ára. A Business Lease lízingszakértőinek véleménye alapján igen kedvező lízing havidíjjal számolhat, aki az Astrát választja cégautónak. A 2021. tavaszi bevezetése óta számos Astra fut a Business Lease kezelésében lévő cégautó flottában. Az elmúlt időszakban a fenntartási és üzemeltetési részről nem tapasztaltunk semmilyen komolyabb hibát vagy endellenességet, amellyel számolni kellene az Opel Astrát választó flotta beszerzőnek. Szervizes kollégáink bátran ajánlják, mivel a szervizháttere jól szervezett és alkatrész (kopó/forgó) költsége reális szinten marad.

 

Opel Astra cégautó előnye

Volt idő, amikor minden cégautó Opel Astra volt. Ennek az új Astrának pont az a célja, hogy ezt a korszakot visszahozza. Igazi jól használható strapabíró cégautó született, melynek tökéletes helye van a vállalati autóflottában. Mindennapi használatra tervezett autó van szó. A dizájnál fő cél volt, hogy a a vezető sok időt eltöltve kényelmesen érezze magát a volán mögött. Komfortos megoldások kompenzálják a hosszú távú utazások fáradtságát. A Business Lease lízingszakértői nem találtak rajta fogást a az Opel Astrával eltöltött egy hetes tesztidőszak alatt. Bátran ajánlják flottaautónak, ha megbízható jól terhelhető, de kényelmes cégautót keresünk. A városi tesztek alatt elért 7,5 literes fogyasztás teljesen elfogadható, és főleg valós.

Az Astrába épített új digitális műszeregység meglepően sok információt ad, ha szeretünk az autónk statisztikáival foglalkozni. Az előrenyúló hosszú műszerfal és a szélvédő, egyterű autós érzetet kelttett bennünk. Az új Opel Astrában kiemelkedő az ülésminőség. Látszik, hogy cél a sokat autózó üzelti autós szegmens elérése. A modellben már állítható az ülőlap hosszúsága, az oldaltartás és a gerinctámasz is. Tökéletes a vezetési pozíció, a kormány közel húzható.

Racionális autó, hosszú távú használatra tervezték. Hagyományos ötajtós kivitel, felesleges dizájn elemektől mentes forma, így igazán csinos és elegáns.

Kérje ajánlatunkat!

Műszaki adatok

Üzemanyag

benzin

Karosszéria

5 ajtós

Hengerűrtartalom

igény szerint

Sebességváltó

automata

Teljesítmény

igény szerint

Meghajtás

FWD

Szín

igény szerint

Kárpit

igény szerint

Gumiabroncs

igény szerint

Igény szerint.

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(20% önrész, 48 hónap,
15 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375