Skoda Octavia
Skoda Octavia igény szerinti felszereltség
Skoda Octavia operatív lízing

Biztonság és mutatós, attraktív dizájn kéz a kézben jár a Skoda Octavia Ambition-nál. Igazán nagyszabású, modern külsejével, hatalmas belső tereivel azonnal leveszi a lábáról azt, aki egyszer is beleül kipróbálni.

Skoda Octavia az operatív lízingben? Business Lease véleménye

 Tökéletes utazó autó, mely mindennapi használatra, de még a Business Lease lízingszakértőinek is megdobogtathatja a szívét. Tágas belső terek jellemzik, ezáltal hosszabb utakra is kiválóan alkalmas, ráadásul számos kényelmi eszközzel jól fel van szerelve. Digitális műszerfala nem csak mutatós, hanem sok modellel ellentétben kényelmesen használható. Holttér-figyelő, parkolási asszisztencia és további segítő kiegészítő teszik az utazást élménnyé és könnyebbé is. A lízingtanácsadók előszeretettel ajánlják ezt a modellt operatív lízing konstrukcióban megbízhatósága és remek ár-értékaránya miatt.

Skoda Octavia cégautó előnye

 A Skoda Octavia a legtöbb kelet-európai országban vezeti az eladási listákat, mint cégautó. Könnyű vezethetőség, jó fogyasztás, praktikusság, modern technológia, tágas terek, izgalmas utastér teszi az autót a kategóriája egyik legjobb autójává. A karbantartási csapatunk szervizstatisztikái igazolják a Skoda Octavia megbízhatóságát. Nem véletlen, hogy a több ezres nagyságrendű lízing flottánk legnagyobb részét Skoda Octavia képviseli.

Már havi nettó

137.728.-

forinttól!

Műszaki adatok

Üzemanyag

benzin

Karosszéria

5 ajtós

Hengerűrtartalom

igény szerint

Sebességváltó

automata

Teljesítmény

igény szerint

Meghajtás

FWD

Szín

igény szerint

Kárpit

igény szerint

Gumiabroncs

igény szerint

Igény szerint

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(20% önrész, 48 hónap,
15 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375