Készletes - TOYOTA Corolla
1.5 COMFORT BUSINESS CVT
Toyota Corolla operatív lízing

AUTOMATA VÁLTÓVAL - Az idei egyik legjobb cégautó-ajánlata a Toyota Corolla kompakt kategóriában. A Corolla a világ legnagyobb darabszámban eladott autója. A páratlan népszerűségét felszereltségének, kifinomult kidolgozásának, biztonsági rendszerének, takarékos és megbízható megoldásainak köszönheti. A több mint ötven éves modell generációról generációra frissül, megújul, de stabil alapértékei állandóak.

 

Toyota Corolla operatív lízingben? Business Lease véleménye

Európában a Toyota Corolla igen népszerű cégautó, Magyarországon még a flottavezetők és cégtulajdonosok legtöbbször német autóban gondolkoznak, bár a trend változni látszik a Toyota javára. Ebben a Toyota speciális cégautó programja is segít, hiszen azon túl, hogy népszerűsíti a márkát a flottakezelők körében, jelentős flottakedvezménnyel támogatja a beszerzést.

 

A Business Lease flottakezelésében nem fut annyi Toyota Corolla, mint amennyit a cégautó fenntartásért felelős kollégáim szeretnének, mivel messze a legmegbízhatóbb márkával van a legkevesebb probléma.

 

Toyota Corolla cégautó előnye

A Toyota Corolla tökéletesen megfelel úgy a családi, mint a vállalati elvárásoknak, kiválóan illeszkedik a cégautó flottába. A Toyota Corolla legnagyobb fegyverténye legendás megbízhatósága mellett az értéktartása, valamint jól kalkulálható fenntartási költsége. A Corolla nem borítja fel a céges költségvetést, nem kell váratlan meghibásodásokkal küzdeni. A cégnek nem kell számolnia váratlan autókieséssel, stabilan lehet számítani a modell teljesítményére.

 

Ráadásul kellemes vele begördülni egy céges találkozóra, mert nem túl hivalkodó, ugyanakkor a japánok legfrissebb formanyelvét viseli magán, aminek köszönhetően kifejezetten dinamikus képet fest. Minimalista formák mellé korrekt anyagminőség társul, belül is megfigyelhető a tervezők kifinomult munkája, letisztult és mutatós összképet fest a Corolla.

 

Mind a vezető rész, mind az utastér tágas. Az Toyota Corolla teljes belső terét úgy alakították ki, hogy mind a sofőr, mind az utasok kellemesen érezzék magukat az út hosszától függetlenül. Az ülések kényelmesek, oldaltartásuk megfelelő. A kormánykeréken lévő kezelőszervek elhelyezésénél az ergonómia és a biztonságos vezetés elsődleges szempont volt, így éppen kézre esnek.

 

A Corolla takarékos, divatos és sokoldalú is. Családi használatra is elég tágasak, de nem túl nagyok, ha egyedül utaznak bennük vagy városban parkolunk vele. Üzemanyag-fogyasztásuk és stabilitásuk egyaránt kedvező.

 

Az 1.5 -ös kivitel 125‎ lóerős alacsony üzemanyag-fogyasztással 5,01‎ l/100‎ km. Kell ennél meggyőzőbb érv a cégautó tartósbérlethez, mint egy kedvező TCO (a cégautó teljes üzemeltetési és bekerülési költsége)? Cégautós vonatkozásban a kalkulálható költség és a jó értéktartás a legfontosabb tulajdonság.

Kérje ajánlatunkat!

Műszaki adatok

Üzemanyag

benzin

Karosszéria

limuzin

Hengerűrtartalom

1490 ccm

Sebességváltó

automata

Teljesítmény

125 LE

Meghajtás

FWD

Szín

szürke

Kárpit

szövet

Gumiabroncs

16"

Bi-LED fényszórók

Színes TFT multiinformációs kijelző (7″)

Első és hátsó parkolásérzékelők

Intelligens nyitási és indítási rendszer

Elektromosan behajtható külső tükrök

Fűthető első ülések és szélső ülések hátul

Fűtött kormánykerék

Vezeték nélküli telefontöltő a középkonzolon

Szövet ülésborítás bőr betétekkel

Toyota Smart Connect

8″ színes érintőképernyő HD felbontással

RDS-es rádió, DAB digitális tunerrel, bluetooth kihangosító és audió lejátszás

6 hangszóró

Felhőalapú navigáció

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(20% önrész, 48 hónap,
15 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375