KIA Ceed
KIA Ceed kombi 120 T-GDI Silver
Kia Ceed Operatív Lízing

KIA Ceed a szegmens legjobbjai között van, jól átgondolt, az igényeket telibe találó autó. Tökéletes egyensúlyt biztosít, a kompakt kategória árszintjén a KIA Ceed a legjobbat kínálja. Kia Ceed dinamikus stílust képvisel, sokoldalúan használható autó korszerű technológiával. Ráadásul a Ceed sportos stílusa és teljesítménye garantálja a vezetési élményt.

 

KIA Ceed operatív lízingben? Business Lease véleménye

Érdemes a KIA Ceedet figyelembe venni cégautó választásnál. Tökéletes ár-értékarányával az elmúlt években a cégautók élmezőnybe került. A Business Lease által kezelt cégautó flottában is egyre nagyobb részt hasít ki magának, ügyfeleink egyre gyakrabban választják ezt a modellt operatív lízing konstrukcióban, mivel messze kiemelkedik versenytársai közül. A lízing havidíj kategóriájában az egyik legkedvezőbb szintet biztosítja. A KIA Ceed egy jól futó, terhelhető, ugyanakkor rugalmas cégautó kedvezőbb bérleti költséggel, mint a versenytárs modellek. A lízing szakértőink a Silver felszereltséget ajánlják, mely minimálisan jelent többletköltséget, viszont számos olyan extrát nyújt, ami megkönnyíti a használó mindennapjait.

 

KIA Ceed cégautó előnye

A Ceed szegmensében, a kompakt kombik területen igen kiélezett a verseny a gyártók között. A KIA azonban árával és helyfelhasználásával kiemelkedik a mezőnyből. Ezt a cégautó flottavásárlások nagyobb mértéke is alátámasztja. Lízing tanácsadóink tapasztalata szerint, az autóhasználók a futamidő végén több mint 70%-ban újra KIA Ceedet választanak.

Technológiailag megbízható, praktikus modell, ami jól eltalált felépítésével, hosszú távú megoldásaival tökéletes összhangot nyújt. Mindezt egy meggyőző lízing havidíjon.

A Business Lease lízing szakértői elismerően nyilatkoznak a modellről. A fenntartása és üzemeltetési költségei nem kiugróak, kopó alkatrész cserén kívül nincs a Ceeddel gond, így a kötelező karbantartáson túl ritka vendég a szervizekben. Sokoldalú kompakt autó az nagy csomagterével sokoldalúan használható cégautóként és családi autóként egyaránt. A Ceed kombi 4,6 m hosszú, 1,8 m széles és 1,5 m magas.

A KIA Ceed belső tere letisztult, de nem kopár.  A kezelőfelület ergonomiai kialakítása nem megy a biztonság rovására, a tervezésben a józanság volt irányadó, így megmaradtak a kombok az érintőképernyő és a multikormány mellett. Az operatív lízingben bemutatott modell 1,5-ös benzines motorral megfelelő erőtartalékkal bír, 160 lóerő elegendő a városi és az országúti szituációkhoz. A KIA Ceed kellemes utazóautó, kényelmes ülésekkel és tompa menetzajjal.

Cégautónak és családi autónak egyaránt tökéletes választás a KIA Ceed, hiszen megfelelő  minőség mellett egy kompakt, megbízható csinos autót kapunk.

Már havi nettó

119.000.-

forinttól!

Műszaki adatok

Üzemanyag

benzin

Karosszéria

5 ajtós

Hengerűrtartalom

Sebességváltó

automata

Teljesítmény

118 LE

Meghajtás

FWD

Szín

igény szerint

Kárpit

igény szerint

Gumiabroncs

16"

Igény szerint.

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(0% önrész, 48 hónap,
15 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375