KIA Ceed
SW Silver
Kia Ceed operatív lízing

A KIA Ceed a szegmens legjobbjai között van, jól átgondolt, az igényeket telibe találó autó. Tökéletes egyensúlyt biztosít, a kompakt kategória árszintjén a KIA Ceed a legjobbat kínálja.

Kinek éri meg KIA Ceed-t lízingelni?

A Business Lease lízing szakértője csak dicsérni tudja a KIA Ceed-et, hiszen sokoldalú kompakt autó az impozáns a 625 literes csomagterével, amely a tér a hátsó üléstámlák lehajtásával 1694 literesre bővíthető. Számtalan praktikus megoldás segíti a használót, a  rögzítőpontoktól kezdve a csomagtérből dönthető hátsó üléstámlákon át, az elrejthető kalaptartóig bezáróan.

KIA Ceed cégautó előnye

A Business Lease flottában előkelő helyen szerepel a KIA Ceed. Ügyfeleink előszeretettel választják operatív lízing konstrukcióban, mivel ár-értékaránya messze kiemelkedik versenytársai közül. Komfortos, jól felszerelhető kompakt autó, remek vezetési élménnyel. Az autóhasználóink KIA Ceed használata után a lízing futamidő leteltével legtöbbször ragaszkodnak a márkához. Műszaki szempontból egy kifinomult, praktikus konstrukció, ami jól eltalált felépítésével, hosszú távú megoldásaival harmonikus egységet alkot. Ráadásul kedvező áron nyújtja a magas minőséget, és ez jól érzékelhető a Business Lease ár-értékaránynak megfelelő operatív lízing díjban is.

Már havi nettó

101 400.-

forinttól!

Műszaki adatok

Üzemanyag

hibrid

Karosszéria

kombi

Hengerűrtartalom

1598 ccm

Sebességváltó

manuális

Teljesítmény

136 LE

Meghajtás

FWD

Szín

választható metál

Kárpit

szövet

Gumiabroncs

15"
  • Visszagurulásgátló
  • Lane Assist sávtartó rendszer
  • Távolsági fényszóró asszisztens
  • LED nappali menetfény
  • Sebességszabályozó
  • Ráfutásra figyelmeztető rendszer
  • Fűthető első ülések
  • Éberségfigyelő rendszer
  • Parkolóradar hátul

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(0% önrész, 48 hónap,
20 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375