Mercedes GLC
220 d 4MATIC Mild hybrid
Mercedes GLC operatív lízing

A Mercedesnél évek óta az SUV-k adják az értékesítésük egyik legfontosabb gerincét, így koncentrált figyelmet fordítanak erre a kategóriára. Ez a figyelem és összpontosítás érződik a modell kidolgozottságán és komfortján.

Kinek éri meg Mercedes GLC-t lízingelni?

A Business Lease flottában a Mercedes GLC felsővezetői cégautó, de jellemzően ez az a sokoldalú modell, amelyet  nemcsak üzleti találkozókhoz használnak ügyfeleink, hanem élményautózásra is. A flottánkban GLC autók városi használat mellett gyakran terepen, off-road funkcióban is üzemelnek, kihasználva a modell nyújtotta sportosságot és dinamizmust.

A külső megjelenésen túl a GLC, a Mercedestől megszokott maximális kényelmet és luxust nyújtja. A Business Lease flottában jellemzően vezetői pozíciójú ügyfeleink használják ezt a prestige értékű SUV-t. Méltóságteljes megjelenésével kiemelkedik a versenytársai közül. A prémium és különlegesség érzése lengi körül az autót és használóját egyaránt.

Mercedes GLC cégautó előnye

Röviden összefoglalva: Markáns SUV-design és kiváló menetkomfort.

Flottaszakértőnk a modell előnyei közül kiemelte a Mercedes GLC asszisztens-rendszerekkel kiegészített biztonsági funkcióit, melyek aktívan támogatják és segítik a vezetőt. Emellett a GLC modell Mercedes mércével mérve kedvező áron nyújtja a prémium minőséget. Ez érzékelhető a Business Lease ár-értékaránynak megfelelő operatív lízing díjban is.

Már havi nettó

325.000.-

forinttól!

Műszaki adatok

Üzemanyag

hibrid

Karosszéria

SUV

Hengerűrtartalom

-

Sebességváltó

automata

Teljesítmény

194 LE

Meghajtás

FWD

Szín

igény szerint

Kárpit

választható

Gumiabroncs

17"

Igény szerinti extra felszereltséggel.

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(0% önrész, 48 hónap,
15 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375