OPEL Insignia
Grand Sport Ultimate
Opel Insignia operatív lízing

Az Opel Insignia egy elegáns impozáns cégautó a flottában. Az Insignia Grand Sportot nagy hatékonyság jellemzi, nevéhez hűen kupészerű megjelenésével sportos élményt garantál német precizitás mellett. Valójában egy klasszikus limuzin előnyeit élvezheti a cégautó használó egy sportos kupéra emlékeztető tetővonallal. Tekintélyparancsoló megjelenésével, masszív vonalvezetésével határozottan tűnik ki a tömegből.

Opel Insignia Grand Sport operatív lízingben? Business Lease véleménye

Az Opel Insignia egy tökéletes utazóautó. A vezető kényelme garantált a speciális ergonomikus ülésekben. A Business Lease lízingszakértője határozottan ajánlja sokat autózó pozíciókhoz cégautóknak, mivel a formatervezett vezetői ülés még gerincproblémákkal küzdő sofőrök számára is kényelmessé teszi a hosszú utakat. Másrészről az Opel Insignia, hátul is nagy lábteret és mélyített foteleket nyújt a komfortosság jegyében. Partnereink cégautó választásának egyik fontos kritériuma a jól pakolható, tágas csomagtér. Az Insignia ezt gond nélkül garantálja. Érdemes kiemelni még a könnyen és biztonságosan kezelhető infotainment rendszert is vagy a jól működő a figyelmeztető, ütközésvédelmi asszisztenciát.

 

Opel Insignia cégautó előnye

Összességében az Opel Insignia sportos elegáns megbízható cégautó. A Business Lease flottában számos ügyfelünk választja ezt a modellt operatív lízing konstrukcióban. A népszerűsége érthető: jellemzően középvezetői vagy felsővezetői cégautónak választják, korátozottabb kerettel bíró pozíciókhoz, mivel adott ár-értékarányban ez a modell kiválóan teljesít. Emellett a keretből számos extrát is be lehet építeni a cégautóba, amit egy prémium német modell, mint az Audi, BMW választása esetén szóba sem jöhetne. Így egy korrekt középvezetői cégautó keretből egy jól felszerelt Insignia használók lehetünk, ahol nemcsak a munkába járásra, a partnerekkel tárgyalásra és egyéb feladatokra használhatjuk ezt az elegáns modellt, hanem használójuk privát útjaira is és családi mindenesként is megállja a helyét.

A cégautó beszerzésnél mindig sarkalatos kérdés a TCO. A cégautó beszerzés és üzembentartás teljes költsége. Ide értve a közvetlen vagy közvetett költségeket, mint a cégautó beszerzés, üzemanyag, szerviz, biztosítás stb. Az Opel Insignia ezen a területen is jól teljesít. A fogyasztása reális értékeket képvisel. A Business Lease üzemeltetés csapat egyöntetű véleménye, hogy az Insignia fenntartási költsége racionális keretek között mozog, beleértve a kopó/forgó alkatrészek díját, karbantartási költségeket, üzemanyag fogyasztást. Összességében az Opel Insignia kiválóan használható, kellemes cégautó nem elrugaszkodott operatív lízing havidíjjal.

Már havi nettó

250.600.-

forinttól!

Műszaki adatok

Üzemanyag

dízel

Karosszéria

5 ajtós

Hengerűrtartalom

1996 ccm

Sebességváltó

automata

Teljesítmény

174 LE

Meghajtás

FWD

Szín

választható metál

Kárpit

bőr belső

Gumiabroncs

18"
  • Siena II bőrkárpit (Moroccana), perforált, Shale, AGR első ülésekkel
  • Multimedia Navi Pro érintőképernyős infotainment rendszer
  • Üléscsomag
  • Innovation csomag 2
  • Park & Go csomag
  • Prémium hangzás csomag
  • Fényes fekete külső csomag (Grand Sport)
  • Hátsó spoiler (Grand Sport)
  • Váltóvezérlés a kormánykeréken
  • 18 x 8,5 J könnyűfém keréktárcsák, magasfényű fekete, tízküllős

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(0% önrész, 48 hónap,
20 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375