SEAT Leon
Kombi 1.5 TSI DSG Style mHEV
Seat Leon operatív lízing

A SEAT Leon dinamikus, tekintélyt parancsoló megjelenés és a korszerű technológia találkozása. Az új modellt hangsúlyos vonalak, sportos külső, korszerű beltér és fejlett fényrendszer jellemzi. Karosszériája formás, a futómű kialakítása stabil, mégsem kényelmetlen és az utastér lényegesen tágas. A Seatok formatervét az egyszerű vonalak, kevés díszítés jellemzi.

SEAT Leon operatív lízingben? Business Lease véleménye

A SEAT Leon kategóriájában megegyezik az Octaviával, csak vagányabban néz ki és operatív lízingben kedvezőbb havi díjért tudjuk lízingelni cégautónak. A Business Lease lízing szakértője szerint az elmúlt időben a cégek érdeklődése már túlmutat a német cégautó modelleken és egyre többen választanak operatív lízingben SEAT-ot. A SEAT Leon összességében jól használható, rugalmas cégautó sokkal vonzóbb bérleti költséggel, mint a konkurens márkák modelljei. Ráadásul az új formaterv egyöntetűen elismerést kapott a Business Lease kollégáktól.

A Leon egy vagány autó ráadásul a csomagtérben nem ismer kompromisszumokat, így éppoly magabiztosan gurulhatunk be vele egy üzleti találkozóra, mint a hipermarketbe a heti bevásárlásra. Tapasztalatunk szerint a SEAT Leont lízingelő ügyfeleink döntő többsége a  lízing futamidő után is újra ezt a modellt választják, mert meg vannak elégedve az általa nyújtott remek ár-értékaránnyal.
Kiváló menet tulajdonsággal rendelkező modell, jól manőverezhető városon belül és kívül is. A Business Lease lízingszakértő csapat is tesztelte a modellt és kiemelték a vezethetőséget, mint az cégautó, legerősebb pontját.

 

SEAT Leon cégautó előnye

A SEAT Leon gazdaságos, de trendi cégautó. A SEAT Leon ikonikus kialakítása egyedi külsőt nyújt és az összes életszakaszunkhoz tökéletesen illik, családdal vagy még anélkül. Tágas tér áll rendelkezésre, hogy munka után több lehessen, mint cégautó, családi autóként is tökéletesen megállja a helyét. A kialakítása, és felszereltsége tökéletes biztonságot és kényelmet teremt a hosszú üzleti utakra is. A SEAT Leon egy vonzó dizájnnal rendelkező jól használható kombi cégautó. Jellemzője a hagyományosan erős design, a modern műszaki megoldások és a jó vezethetőség.

A Leon csomagtartója 620 literes, ami 30 literrel nagyobb, mint a korábbi modellnél. A padlót is lejjebb lehet rögzíteni, ha plusz teret szeretnénk. A tér a Leon nagy előnye. A korábbi szériákhoz képest hosszabb lett, és nemcsak a csomagtere, hanem az utastere is jelentősen megnövekedett és hátul is komfortos a SEAT Leonban utazni. A SEAT Leon belső tere minőségi anyagokból épül. A modell különlegessége a világítás, a látványos LED technológiás első és hátsó fényszóróknak, a beépített belső világításnak köszönhetően. A teljesen LED fényszórók vékony csík nappalifény része, vagy a futófény index és a üdvözlőfények egyedivé varázsolják a Leont.

A futómű igazítható különböző vezetési stílusokhoz, kiküszöbölve az úthibák egyenetlenségeit. Könnyű, kényelmes a kormány, jól manőverezhető az autó, a futómű stabil, kiszámítható. A fogyasztása is korrekt. Átlagosan 6,8 literes fogyasztással érdemes számolni.

 

Már havi nettó

127.500.-

forinttól!

Műszaki adatok

Üzemanyag

benzin

Karosszéria

limuzin

Hengerűrtartalom

1498 ccm

Sebességváltó

automata

Teljesítmény

150 LE

Meghajtás

FWD

Szín

választható metál

Kárpit

szövet

Gumiabroncs

16"
  • Komfort csomag
  • Biztonsági és Vezetői csomag
  • Elektromosan behajtható külső tükrök
  • Hátsó oldallégzsákok
  • Modellmegjelölés nélkül
  • Proaktív utasvédelmi rendszer
  • Riasztóberendezés

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(0% önrész, 48 hónap,
20 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375