Seat Leon
1,5 TSI Style kombi
Seat Leon lízing

Seat Leon Style egy dinamikus, elegáns autó. A kombik közül kiemelkedő mind kényelemben, mind kinézetben, de még a vezetési élményben is. Sportos vezethetőség, simulékony belső, kellemesen kényelmes ülések, izgalmas belső világítás, kerekded és csúcsíves vonásokat egybeolvasztó külső, nagyszerű LED-es fényszórók és sok-sok extra, különlegesség jellemzi ezt az autót.

Seat Leon operatív lízingben? Business Lease véleménye

Seat Leon Style több, mint aminek látszik. Ránézésre egy helyes, kisautó, nagyobb csomagtérrel. De különösen ragaszkodnak a modellhez az operatív lízingben Seat Leont választó ügyfeleink. Nagy százalékban újra ezt a modellt kérik a lízing futamidő lejártát követően. Véleményük szerint kiemelkedően jól vezethető, manőverezhető, városon belül és kívül is kellemesen használható autó és még jól is néz ki.
A lízingszakértő csapatunknak is lehetősége nyílt tesztelni a Seat Leont. Ők is kiemelték a vezethetőséget, mint az cégautó, legerősebb pontját. A korábbi szériákhoz képest hosszabb lett, a tengelytáv is nőtt, a csomagtere és az utastere is jelentősen megnövekedett. Könnyen felismerhető lett messziről is a látványos LED technológiás első és hátsó fényszóróknak és beépített belső világításnak, műszerfalnak köszönhetően. A belső dizájnja merész, izgalmas. Az üléssel nincs gond, jól tart, állítható, kényelmes és a belső kárpit is csinos. Másik hatalmas előnye az autónak, hogy hátul is komfortos a Leonban utazni, nem csak elől, akár 190 centis magassággal, hosszabb távon is. Bőven van a hely fejnek, térdnek. Könnyű a ki és beszállás, ami szintén ez a cégautó mellett szól a Business Lease véleménye szerint.

Seat Leon cégautó előnye

A Business Lease lízingflotta üzemeltetésével foglalkozó csapat szerint a Seat Leon vezethetősége, komfortossága a legnagyobb előnye, a kombival pedig még egy adag praktikumot is csempésztek az autóba. Kellemesen sportos jármű, rendkívül jól fekszi az utakat. Kormányzása kellőképpen pontos, a futóműve kimondottan jó, könnyűnek érezni az autót, nagyon stabil és közvetlen. Kanyarban sincs oldaldőlése, futása kényelmes és feszes. Épp ezért olyan kiváló rövid és hosszabb távokra is. Ez mellett a vezetőtámogató rendszerek gazdagsága is vonzó pont lehet, a Seat Leon Kombit választóknak, a kényelme mellett.

Már havi nettó

105.000.-

forinttól!

Műszaki adatok

Üzemanyag

benzin

Karosszéria

kombi

Hengerűrtartalom

1498 ccm

Sebességváltó

manuális

Teljesítmény

130 LE

Meghajtás

FWD

Szín

választható metál

Kárpit

szövet

Gumiabroncs

16"
  • Full Link (PML)
  • Mirror Link + Apple Car Play + Android
  • Auto alkalmazások
  • Parkolóradar hátul

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(0% önrész, 48 hónap,
20 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375