Škoda ENYAQ
iV 60
Škoda ENYAQ

Ha az új Skoda Enyaq-t szeretné cégautónak lízingelni, akkor nem választ rosszul, mivel jelen pillanatban az Enyaq a legnépszerűbb elektromos cégautó a SUV kategóriában. Elektromos cégautót használni sok előnnyel jár. Csendesen közlekedik, nem szennyezi a közvetlen környezet és költségtakarékos. Ingyen a parkolhat sok helyen, jár az adókedvezmény és az üzemeltetése is gazdaságosabb. A Skoda Enyaq mindemellett a belső térben is környezetbarát anyagokat használ, mint újrahasznosított bőrből készült ülések vagy újrahasznosított műanyag és fenntartható állattartásból származó gyapjú. Ezt a szintű környezettudatosságot kevés modell mondhatja el magáról. Az elektromos SUV-ból 2021 végén megjelenik egy kupé variáns is.

Kinek éri meg Skoda Enyaq-t lízingelni?

A 2020. szeptember megjelent Skoda Enyaq modellel még jelen pillanatban nem dicsekedhet a Business Lease flotta, de lízing szakértőink azon dolgoznak, hogy az első referencia tartósbérleti szerződést megkössék erre a modellre. A VW csoport jóvoltából azonban egy hétig kipróbálhattuk a Skoda Enyaq-ot. Az már az első kör után is jól látszott, hogy a cégautó szegmensből a Enyaq felső és középvezetői cégautó lesz. Kompakt megjelenésével és tág utasterével tökéletesen alkalmas családi autónak, de emellett igencsak maszkulin megjelenésű kis SUV. A havi lízingdíj nem a legalacsonyabb, de az autó alapára is tükrözi a prémium minőséget, nem beszélve arról, hogy az elektromos cégautó ma Magyarországon igen népszerű irányvonal.

Skoda Enyaq előnye

A Skoda Enyaq platformját kifejezetten elektromos modellek számára hozták létre. Így nincsenek kötöttségek és tágasabb lett az utas- és a csomagtér, raktere 585 literes. Az akkumulátor elhelyezése is optimális, hozzájárulva a kedvezőbb és biztonságosabb menettulajdonságokhoz.
Az alapmodell 340 km-es hatótávolsága igen meggyőző. Már a Skoda Enyaq alapmodellnél sem kell nagyon számolgatnunk az előttünk álló kilométereket. Hazánkban a cégek eddig jellemzően „ mi igenis környezettudatos cégautóflottával rendelkezünk” jelmondatokkal lízingeltek kevésbé jól hasznosítható presztízsértékű elektromos autókat, melyek kilométer számlálója nem pörgött sokat a lízing futamidő alatt. A Skoda Enyaq iV 50 alapmodell akkumulátora 55 kWh-s, és akár 340 kilométert is mehet egyetlen „tankolással”. Ráadásul 50 perc alatt feltölthető 5-ről 80 %-ra. A legnagyobb hatótávolsága 510 kilométer (Enyaq iv 80). Legrövidebb töltési ideje 38 perc. Tehát az elektromos hajtás már nem jelent akadályt az úticél elérésében.

Mivel teljesen új model és a Business Lease flottában még nincs ilyen elektromos SUV, így a lízingszakértőnk és flotta-üzemeltetési kollégáink még nem tudnak 360 fokos képet festeni a Skoda Enyaq-ról. Lízingelt cégautó flottánkban is tapasztaljuk az elektromos autók számának növekedését, ez a növekedés tavaly meghaladta a 250%-ot.

Már havi nettó

forinttól!

Műszaki adatok

Üzemanyag

elektromos

Karosszéria

SUV

Hengerűrtartalom

Sebességváltó

automata

Teljesítmény

180 LE

Meghajtás

FWD

Szín

sötétszürke metál

Kárpit

szürke szövet

Gumiabroncs

19"
  • 12V-os csatlakozó a csomagtérben
  • Climatronic automata klímaberendezés
  • Multifunkciós bőr kormány
  • Infotainment Online
  • Parkoló radar elöl és hátul
  • Tolatókamera
  • Tempomat + Speedlimiter
  • Front Assistant
  • Lane Assist sávtartó rendszer

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(0% önrész, 48 hónap,
20 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375