ŠKODA KODIAQ
2.0 TDI DSG Ambition
Skoda Kodiaq operatív lízing

A Skoda Kodiaq a második legnépszerűbb hétszemélyes a kelet-európai régióban. Erős, tágas, kényelmes, SUV, amellyel élmény vezetni, ráadásul nincsenek kellemetlen kompromisszumok. A Skoda Kodiaq a szószoros értelmében is óriási modell. Kívül is óriásinak hat, holott valójában a Superb jóval hosszabb nála. A Business Lease tapasztalata szerint ügyfeleink kedvelt lízingautója, mert sportos, vagány nagy térrel és erős motorral.

Kinek éri meg Skoda Kodiaqot lízingelni? Business Lease ajánlata

Jelen pillanatban több tucat lízingelt Skoda Kodiaq fut a flottánkban. Leggyakrabban középvezetői szint felett választják az ügyfeleink ezt a modellt cégautónak. A cégautószabályzatban alacsonyabb keretösszegű pozíciókhoz kisebb kategóriát szoktak lízing tanácsadóink ajánlani. Tapasztalatunk szerint, aki végül Kodiaqot választ tartósbérleti konstrukcióban, a lízing futamidő lejárta után is ragaszkodik a modellhez, és újra Kodiaqot lízingel.

 Skoda Kodiaq cégautó előnye

Az elmúlt években meglepően sok Kodiaq modellel szaporodott a lízingelt autóflottánk. Nagyon népszerű cégautó, mert sportos, vagány SUV, és a megbízhatóságáról híres Skoda jegyzi. Szerviztapasztalatunk szerint beillik a Skoda modellek sorába, hiszen nem jellemző rá a komolyabb meghibásodás. A kopó alkatrészek szervize sem jelent kiemelkedően magas költséget.

Kérje ajánlatunkat!

Műszaki adatok

Üzemanyag

dízel

Karosszéria

SUV

Hengerűrtartalom

1968 cm

Sebességváltó

automata

Teljesítmény

150 LE

Meghajtás

FWD

Szín

ezüstszürke metál

Kárpit

fekete szövet

Gumiabroncs

17"
  • 12V-os csatlakozó a csomagtérben
  • Maxi-DOT” multifunkciós kijelző
  • Gerinctámasz az első ülésekben
  • Hegymenet asszisztens
  • Parkolóradar hátul
  • Front Assistant
  • Climatronic automata klímaberendezés
  • Sötétedésre aktiválódó fényszórók
  • Sebességszabályzó (Tempomat)

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(20% önrész, 48 hónap,
15 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375