Škoda OCTAVIA
Kombi Amb 1.5 TSI DSG ACT e-TEC
Skoda Octavia lízing

A Skoda Octavia Combi robusztus kinézete megtévesztő. Különleges formavezetése miatt sokszor megkapja a túl nagy jelzőt, de modern sziluettje lágyítja a maszkulin jelleget. Vezethetőség szempontjából elsőrendű munkát végeztek a tervezők, jól fekszi az utat és könnyű kezelni.

Skoda Octavia Combi Ambition az operatív lízingben? Business Lease véleménye

 Áramvonalas külső, maximálisan kiaknázott belső jellemzi. Hosszú és széles autó, ami miatt rendkívül jól fekszi az utakat, jól manőverezhető, és mégsem lomha. Futómű és vezethetőség szempontjából tökéletes. Meglehetősen kényelmesek az ülések a Skoda Octavia belső terében, ami jelzi, hogy nem csak a dizájn, a remek anyaghasználat dicsérendő, hanem a komfort is, amire jelentősen rámentek.

Mindezek mellett csendes autó, csekély súllyal és remek fogyasztással. A Business Lease lízingszakértők sokszor találkoznak ezzel a modellel, hiszen az operatív lízinget választó ügyfeleink 35%-a ajánlatot kér a Skoda Octaviara kombi változatban. Megfelelő ár-értékarányával kiemelkedik a cégautó mezőnyből. A különböző modellek felszereltségét megfelelő érzékkel határozzák meg, hogy cégautóként tökéletes választás lehessen.

Skoda Octavia Combi Ambition cégautó előnye

 Előnye a meglehetősen jó kihasználhatósága és a jó pakolhatósága. 640 l csomagtartójával kiemelkedő a kombik kategóriájában. Hátsó hatalmas helykínálata, praktikus apró pluszai teszik még vonzóbbá. De nem kel félteni, elől is kényelmesen elfér a vezető és utasa is. Minden részletében, a digitalizációjában, újragondoltságában, funkcióiban a komfortot tükrözi. Az autóhasználók éppúgy, mint a Business Lease szervizei csak ajánlani tudják cégautóként.

Már havi nettó

123.000.-

forinttól!

Műszaki adatok

Üzemanyag

benzin

Karosszéria

kombi

Hengerűrtartalom

1498 ccm

Sebességváltó

automata

Teljesítmény

150 LE

Meghajtás

FWD

Szín

választható metál

Kárpit

szövet

Gumiabroncs

16"
  • “SmartLink” vezeték nélküli*
  • Acél szükségpótkerék
  • Parkolóradar elöl és hátul
  • Ülés csomag – “Ergo basic”

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(0% önrész, 48 hónap,
20 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375