Skoda SCALA
SKODA Scala Ambition 1.5 TSI
Skoda Scala operatív lízing

Gazdaságos ötajtós kompakt autó, kategóriájához képest tágas terekkel. A helykínálat kiemelkedő a külső méretekhez képest és az autó kidolgozása is példás. Igényes, minőségi anyagok veszik körül a sofőrt és az utasokat.

Kinek éri meg Skoda Scalat lízingelni? Business Lease ajánlata

A Business Lease lízing flottájában van jó néhány Skoda Scala található, mivel igen népszerű modell operatív lízing konstrukcióban a kedvező havidíjnak köszönhetően. Leggyakrabban kis- és középvállalkozások választják „utazó autónak” ezt a modellt, mert strapabíró, erős modell, ugyanakkor megfelelő kényelmi szinttel rendelkezik. Városi közlekedéshez éppúgy ideális, mint hosszabb vidéki utakra. A kényelem és az ergonómia fontos szempont, viszont az alacsony üzemeltetési díjak, a dinamizmus és könnyen parkolhatóság sokat is nagyon számít. A Skoda Scala itt is jól teljesít.

Skoda Scala előnye

Nem igazán a külső, ami megfogja a cégautós szegmenst, hanem a gazdag alapfelszereltség illetve az így elért jó ár-értékarány. A Skoda Scalához már alapáron is járnak a vezetőasszisztensek, az érintőkijelző és a LED lámpa. A lízing ajánlatunkban szereplő Ambition felszereltséghez tartozik például a 17 colos kerekekkel, ülésfűtéssel, bőrkormánnyal, médium érintő képernyővel és Android Autóval Így a Skoda Scala lízing havidíja kedvezőbb, mint a konkurens hasonló felszereltségű márkáké. Ehhez párosul a Skoda által garantált megbízhatóság és az alacsony TCO (total cost of ownership – üzemeltetési költség).

Már havi nettó

127.000,-

forinttól!

Műszaki adatok

Üzemanyag

benzin

Karosszéria

5 ajtós

Hengerűrtartalom

999 ccm

Sebességváltó

manuális

Teljesítmény

148 LE

Meghajtás

FWD

Szín

választható metál

Kárpit

igény szerint

Gumiabroncs

16"
  • Operatív lízingben igény szerint választható extra felszereltség.

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(0% önrész, 48 hónap,
15 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375