Škoda SUPERB
2.0 DSG Ambition
skoda-superb

A Skoda a legnépszerűbb flottaautó. A Skoda Superb jó kétségtelenül jó választás, mérvadó megjelenésével, nagy méretével (majd 5 m). Ehhez társul a nagy csomagtere 625 literes csomagteret és hatalmas utasteret adó.

A Skoda Superbet a luxus érzés hatja át, bámulatos biztonságtechnikával és tágas térrel. Tökéletes választás a közép-felsővezetői szegmensben. A Skoda csúcsmodellje fejlett technikával és elegáns stílusú utastérrel csábít. A felszereltségnél több új vezetői segédrendszerből válogathatunk, mint például a követési távolság adaptív szabályzása vagy a holttérfigyelő (70 méterre lát az autó mögé és a bicikliseket is felismeri).

Nemrég újított modellnél az egész orr kialakítása sportosabb lett. Az utastérben több a króm, a LED-es hangulatfény. Kifejezetten hasznos a virtuális műszerfal, amely többféle nézetben sok, de kezelhető információt nyújt, akár az egész képernyőnk térképes megjelenésű lehet.

Kinek éri meg Skoda Superbet lízingelni? Business Lease ajánlata

A Skoda Superb továbbra is az egyik legkedveltebb cégautó a flottavásárlók körében. Magyarországon a Superb vásárlók 69%-a cég, ennek oka a remek ár-értékarányban keresendő. A Skoda igen meggyőző flottakedvezményekkel támogatja vevőit flottavásárlás esetén. Tapasztalatunk szerint a Business Lease flottában futó Skoda Superb lízingelt cégautók használói a kisebb cégek felsővezetői és a multinacionális vállalatok, cégcsoportok középvezetői. Őszintén ajánljuk ezt a modellt, mert megbízható autó.

Skoda Superb előnye

Ügyfeleink egyik leggyakrabban lízingelt autója, így lízingszakértőinknek és üzemeltetési szakembereinknek bőven van tapasztalata a modellről A lízingszerződés vagy tartósbérleti szerződés futamideje alatt az összes autónk problémamentesen üzemel és az utána nálunk maradó modelleknél sem tapasztalunk komolyabb meghibásodást. Összességében a Skoda modellek, így a Superb is, élen járnak a megbízhatóságban. A Skodák szervizköltségei középkategóriában mozognak, egyáltalán nem elrugaszkodott az alkatrészárazás, javítás.

A lízingszakértőnk általános tapasztalata szerint az egyik legfontosabb választási szempont cégautó kiválasztásánál az ár, ahol a Skoda Superb jól teljesít, mivel kategóriájában ez a legkedvezőbb árú flottaautó. Másik olyan előny, ami miatt a Business Lease által kezelt flotta D-E kategóriájának leggyakoribb tagja a mérete. Mind az utastere, mind a csomagtartó a legnagyobb űrtartalommal bíró céges autó. A flottaüzemeltetéssel foglalkozó kollégáink nem tudnak olyan problémát, típushibát kiemelni, amely megkeseríti a felhasználást.

Kérje ajánlatunkat!

Műszaki adatok

Üzemanyag

benzin

Karosszéria

limuzin

Hengerűrtartalom

1984 ccm

Sebességváltó

automata

Teljesítmény

190 LE

Meghajtás

FWD

Szín

ezüstszürke metál

Kárpit

fekete szövet

Gumiabroncs

16"
  • 12V-os csatlakozó a csomagtérben
  • Maxi-DOT” multifunkciós kijelző
  • Jumbo-Box könyöktámasz elöl
  • Climatronic automata klímaberendezés
  • Parkolóradar hátul
  • Front Assistant
  • Kanyarkövető ködfényszórók
  • Start-Stop rendszer
  • Sebességszabályzó (Tempomat)

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(0% önrész, 48 hónap,
15 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375