Suzuki Vitara
1.4T 48V GL+ 2WD man
vitara

Suzuki Vitara – vérbeli SUV. A nagyobb kihívást jelentő terepviszonyokat és időjárási körülményeket is könnyedén kezeli az autó.

Kinek éri meg Suzuki Vitarát lízingelni?

A Suzuki Vitara kiváló ár-érték aránnyal bír a kategóriájában, ráadásul a felszereltsége is igen bőséges. A Business Lease flottában jellemzően kis-közép vállalkozások cégautója. Használói maximálisan elégedettek a Vitara nyújtotta előnyökkel, mivel a jól bevált, strapabíró konstrukció hosszú távon problémamentesen támogatja a cég üzleti érdekeit. Flottaszakértőnk szerint kedvező havi díjának köszönhetően kategóriájájának gyakran szerepel operatív lízing ajánlatokban.

Suzuki Vitara cégautó előnye

Aki próbálta már a Suzuki Vitarát, az alátámasztja a kategóriájában jó vezetési élményt és a tágas utasteret. A Vitara  teljesen józan választás, mert nemcsak városban jól használható, hanem jó fogyasztásával megállja a helyét országúton is. Motorja csendes, de van benne megfelelő erő. Hosszú távon is kényelmes vele az autózás és a helykínálat is tágas mind a vezető oldalon, mind a hátső üléseknél. A fogyasztáscsökkentés és a helytakarékosság ötvözetét nyújtó mild hybrid rendszernél a benzinmotor működését egy kompakt villanymotor és egy nagy hatékonyságú lítiumion akkumulátor segíti.

Kérje ajánlatunkat!

Műszaki adatok

Üzemanyag

hibrid

Karosszéria

SUV

Hengerűrtartalom

1373 ccm

Sebességváltó

manuális

Teljesítmény

129 LE

Meghajtás

FWD

Szín

választható metál

Kárpit

szövet

Gumiabroncs

17"
  • Sötétített üvegezés
  • LED fényszórók
  • LED kombinált hátsó lámpák
  • Tolatókamera
  • Adaptív tempomat
  • Ülésfűtés
  • Holttérfigyelés
  • Hátsó keresztirányú forgalom figyelmeztetés
  • Sávtartó

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(0% önrész, 48 hónap,
15 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375