TOYOTA Corolla
SD 1.8 Hybrid GR Sport Dynamic
Toyota Corolla GR Sport operatív lízing

A Toyota Corolla a világ legnagyobb darabszámban eladott autója, még cégautó szinten is. Az elmúlt évek Toyota programjának köszönhetően hazánkban is elkezdték felfedezni a Corolla, mint flottaautó előnyeit: jól felépített felszereltség, elegáns kidolgozás, takarékos / megbízható megoldások és extra alacsony üzembentartási költség. A Business Lease operatív lízing ajánlatában most a sportos változatot mutatjuk be. A Toyota Corolla GR Sport ötvözi a tradicionális Corolla szellemiséget az innovatív Toyota hibrid technológiával, Gazoo Racing öltözetben tálalva. Króm - fekete hűtőmaszk, alacsonyabbra tett alsó légterelő, hátsó sportos lökhárító, oldalról pedig speciális küszöb-betétek, pirossal kiegészített alufelnik láttatják sportosabbnak az autót. A Toyota Corolla GR Sport csomagtartója sportosan „tágas”, 313 liter, viszont okosan variálható. A csomagtartó padló többféleképpen is felhajtható, kétoldalt mélyre nyúló rekeszek találhatók benne. Az autó utasterében a sportos üléseket, kormányt, ajtó- és üléskárpitot, váltót kiegészítő extra piros varrás vonzza a szemünket.  Minőségi anyaghasználata illeszkedik a Toyota felé tanúsított elvárásunkhoz. A belső design izgalmas, ívekkel, formákkal.

 

Toyota Corolla GR Sport operatív lízingben? Business Lease véleménye

A Business Lease szervizzel és üzemeltetéssel foglalkozó csapatának véleménye a Toyota Corolla GR Sportról igen meggyőző. Ha félretesszük a sportos megjelenést: kétszínű fényezést, a fekete tetőt és a különleges fényezések kombinációját -  nem nézzük a Toyota GR Sport vonzó könnyűfém felnijeit, mely utal a a versenyautó hagyományokra… Tehát, ha mindezt figyelmen kívül hagyjuk, kizárjuk az érzelmeket, és kizárólag racionális szempontokat mérlegelünk cégautó választásnál, akkor is megállja a helyét a Toyota Corolla GR Sport. Dinamikus teljesítmény és hajtás mellett ugyanis egy nagyon gazdaságos és takarékos fogyasztást garantál. Ez a költséghatékony flottaüzemeltetés érvényesül a havidíjban is, és kedvező irányba mozdítja el az operatív lízingben használt cégautó költségeit. A Corolla GR Sport takarékos, sportos és sokoldalú.

A Business Lease-nél tartósbérletben nem fut annyi Corolla, mint amennyit az üzemeltetésért és mobilitásért felelős csapat szeretne. Tapasztalatuk szerint a Corolla az egyik legmegbízhatóbb márka. Minden lízingbevevő cég számára fontos szempont, hogy a cégautó a folyamatos mobilitást nyújtson. A szerviz összehasonlítások alapján a Corollának van a legkevesebb üzemből kiesett óraszáma, ami jelentős megtakarítást és hatékonyság-növekedést jelent a lízingbe vevő cégeknek. Bár természetesen a Business Lease megoldásai segítenek a folyamatos mobilitás garantálásában.

 

 

Toyota Corolla GR Sport cégautó előnye

A Toyota Corolla tökéletesen megfelel a vállalati elvárásoknak, kiválóan illeszkedik a cégautó flottába. A GR változat ráadásul sportos és innovatív. A tesztvezetések során a lízing tanácsadónk véleménye a Toyota Corolla GR-ről, hogy vérbeli sportkocsi teljesítményét nyújtja és esztétikailag is ezt formatervet képviseli. A GR Sport modellek kívül‑belül karakteresebb, dinamikusabb formavilágúak. A külsőre sportos, vagány autó valójában egy gazdaságos és költséghatékony modell. Üzemanyag fogyasztása 4.6 - 5.6 l/100km-en, mindemellett CO2 kibocsátása 103 - 127 g/km. Az 1.8 HYBRID 90 kW-os modell egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága a városi forgalomban nyújtott rugalmassága. A Dynamic Force hajtás pedig a nagyobb teljesítmény mellett is ugyanazt a sima működést kínálja, ami egy Toyota-hibridtől elvárható. Mindkét típusnak alacsony az üzemanyag-fogyasztása és a Toyotához méltó a károsanyag-kibocsátása is.

Hybrid cégautónak?

A hibrid modell akkumulátorát menet közben az autó tölti fel a fékezéskor keletkező energia segítségével. Nincs szükség kiegészítő töltésre. Az autónk képes arra, hogy a mindennapos utak akár 80%-át teljesen elektromos hajtással tegye meg. Hajtásláncában sokkal kevesebb a kopó alkatrész, így a jármű fenntartási költsége alacsonyabb.

Már havi nettó

144.200.-

forinttól!

Műszaki adatok

Üzemanyag

hibrid

Karosszéria

5 ajtós

Hengerűrtartalom

1798 ccm

Sebességváltó

automata

Teljesítmény

122 LE

Meghajtás

FWD

Szín

választható metál

Kárpit

bőr-vinyl belső

Gumiabroncs

18"
  • Sötétszürke szövet, fekete bőrhatású betétekkel, fényes króm díszcsíkkal
  • 18″ kéttónusú fekete csiszolt hatású könnyűfém keréktárcsák (5 duplaküllős)

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(0% önrész, 48 hónap,
20 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375