Volkswagen Caddy
Cargo RT 2.0 TDI
WV Caddy lízing

A Volkswagen kisteherautók évtizedek óta megbízhatóság jelképei. Nincs ez másként a Caddy Cargo esetében sem. Hosszú, egyszerű vonalvezetés, stílusos, lekerekített részek vonzzák a szemet, teszik kellemessé az autót. Hatalmas tér, kényelmes ülések, nagy fejrész, hatalmas lábtér, sok apró rakodóterület pedig az autó belsejét teszi a vállalkozások számára nélkülözhetetlen munkaeszközzé. A Caddy Cargo egy olyan magas mércét állít fel a kényelmes, dobozos cégautók kategóriájában, melyet nem könnyű feladat túlszárnyalni. Az új Caddy – 7 személyes változatban is elérhető.

Volkswagen Caddy operatív lízingben? Business Lease véleménye

A Business Lease lízingszakértőinek egyöntetű véleménye alapján verhetetlen az utakon a Caddy Cargo, előnyös fogyasztása, könnyű, gyors indíthatósága, a kormány kellemes súlyozottsága, pontos irányíthatósága és a kényelmes utastér kialakítása miatt. Nem csak családi autónak tökéletes! Futóműjére nem a sportos stílus jellemző, de feszesen tartja magát az úton és jól csillapítja a nagyobb úthibákat, kátyúkat is. Nincs kellemetlen oldaldőlés, csak kényelmes vezetésélmény. Nyugodt vezetés, kényelem, megbízhatóság, tökéletes törésteszt, kevés fogyasztás? Mi kellhet még a mindennapi használathoz? Egy kedvező havi lízingdíj operatív lízing konstrukcióban. A Business Lease most ezt is lehetővé teszi.

Volkswagen Caddy cégautó előnye

Hatalmas raktere lehetővé teszi, hogy akár 700 kg-nyi áru is elférjen benne. Kitűnő választás lehet abban az esetben is, ha, bármilyen méretű, mennyiségű árut kell vele szállítani. Meglepően sok holmit el tud nyelni. Hatalmas rakodótere, nagyra nyitható ajtói teszik átláthatóbbá, könnyebbé a tartalma ki és bepakolását. Kifejezetten hosszabbtávú utakra lett kialakítva. Agilisan lehet vele közlekedni. Könnyű kiláthatóság, a számos védelmi funkciója segíti a biztonságos vezetést. A könnyű ki és beszállás, a kényelmes ülések pedig az utazást meglehetősen kényelmessé, komfortossá teszik a Volkswagen Caddy Cargoval.

Kérje ajánlatunkat!

Műszaki adatok

Üzemanyag

benzin

Karosszéria

limuzin

Hengerűrtartalom

1968 cm

Sebességváltó

manuális

Teljesítmény

102 LE

Meghajtás

FWD

Szín

választható metál

Kárpit

szövet

Gumiabroncs

16"
  • igény szerint

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(0% önrész, 48 hónap,
15 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375