Volkswagen Golf
VOLKSWAGEN Golf Variant 2.0 TDI DSG
Volkswagen Golf operatív lízingben

179 000 Ft havidíj -  MOST INDULÓ BEFIZETÉS NÉLKÜL!

 

A Volkswagen Golf egy örök klasszikus darab. Az intelligens asszisztensrendszerek minden utat kényelmesebbé és nyugodtabbá tesznek. A klasszikus Golf-érzéssel kombinálva.
A Golf: kényelmesebb, intelligensebb, még inkább hálózatba kapcsolt generáció.

Dinamikus dizájn: négy, szemnek tűnő, keskeny LED Matrix fényszórókkal ellátott, egészen hátra tolt orr az újonnan kialakított Volkswagen logóval. Minden következetesen harmonikus és kifejezetten egymásra épített - ahogy azt a Golftól már megszoktuk. A jármű hátulján a keskeny hátsó fényszórók hangsúlyosak, ezek között kapott helyet az új logó és az egyenes Golf felirat. A kipufogócsövet pedig visszafogottan elrejtették a szépen kialakított hátsó diffúzor alá.

 

Volkswagen Golf az operatív lízingben? Business Lease véleménye

A Business Lease flottájában igen gyakori cégautó a Volkswagen. A Passatok mellett Golfokat is találunk szép számmal. Leginkább azok az ügyfeleink választják a Golfot, akik szeretik a jól bevált német technológiát egy kisebb méretben. Már van számos német modell a flottájukban. Rövid vagy hosszabb utazás? Városban vagy kisvárosok közötti ingázáshoz?  Minden „terepen” egyformán jól teljesít. Tökéletes az összhang a sportos, harmonikus körvonalak és a belső kialakítás között. Az ülések, a dekorelemek, a kellemes térérzetet, az egyedi világítás,  adja a kényelem legfőbb részét. Lízing szakértő csapatunk gyakran ajánlott cégautója.

 

Volkswagen Golf cégautó előnye

 Határozott és karakteres megjelenés, egységes letisztult design, német megbízhatóság, választható extrák sora. A tőle elvárható magasan felszerelt biztonsági technikával segíti a vezetést.
Kiemelkedő autóbiztonsági és utasvédelmi elemek kerültek az autóba. Megfelelő autó cégautóként is. Igazán erős autó, mely dinamikus vezetésélményt ad és mindezek mellett a fogyasztása is kiváló. Magabiztos megjelenés, alacsony fogyasztás és erős, karakteres autó a Volkswagen Golf.

Már havi nettó

179.000.-

forinttól!

Műszaki adatok

Üzemanyag

dízel

Karosszéria

kombi

Hengerűrtartalom

igény szerint

Sebességváltó

automata

Teljesítmény

150 LE

Meghajtás

FWD

Szín

igény szerint

Kárpit

igény szerint

Gumiabroncs

igény szerint

Igény szerint.

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(0% önrész, 48 hónap,
15 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375