Volkswagen Passat
Elegance 2.0 TDI
Volkswagen Passat Elegance lízing

Klasszikus, középkategóriás cégautó a Volkswagen Passat Elegance. Finom elegancia, dinamikus formatervezés, ám mégis harmonikus körvonalak az autó főbb karakterjelzői. Klasszikus, letisztultság és megbízhatóság jut eszünkbe, ha Volkswagen Passat modell kerül szóba, mint cégautó. Magyarországon is népszerű cégautó, mivel a finom eleganciája tökéletesen képviseli a cég értékeit és nem túl hivalkodó a formavilága.

Volkswagen Passat Elegance az operatív lízingben? Business Lease véleménye

 Azoknak ajánlja a Business Lease cégautónak tartósbérleti (operatív lízing) konstrukcióban a Volkswagen Passat Elegance-t, akik szívesen áldoznak a magas minőségre, megbízható technológiára, és az erőteljes, ám elegáns kivitelezésű cégautóra. Ez az az autó, melyekkel bárhol jó megjelenni és valódi élményt jelent vezetni. Rövid vagy hosszabb utazás? Városban vagy kisvárosok közötti ingázáshoz?  Minden „terepen” egyformán jól teljesít. Tökéletes az összhang a sportos, harmonikus körvonalak és az elegáns, minőségi belső kialakítás között. Mert bizony minőségi anyagokból készül. Az ülések, a dekorelemek, a kellemes térérzetet, az egyedi világítás, a hatalmas tárolóhelyek, és a mély csomagtér adja a kényelem legfőbb részét. Lízing szakértő csapatunk egyik legtöbbet ajánlott cégautója.

Volkswagen Passat Elegance cégautó előnye

 Határozott és magabiztos megjelenés, kényelem, egységes, kiváló design, magas fokú minőség, megbízhatóság, extrák sora. Magasan felszerelt biztonsági technikával rendelkezik.
Meglehetősen komoly autóbiztonsági és utasvédelmi funkciók kerültek az autóba, hogy ne csak egyszerűen jól nézzen ki. Pártan autó cégautóként is. Egy erős autó, mely egy izgalmas, gyors, meglehetősen dinamikus vezetésélményt ad és mindezek mellett a fogyasztása is kiváló. Magabiztos megjelenés, alacsony fogyasztás és erős, karakteres autó a Volkswagen Passat Elegance. Kiváló ár/érték arányban is.

 

Már havi nettó

175.000.-

forinttól!

Műszaki adatok

Üzemanyag

dízel

Karosszéria

limuzin

Hengerűrtartalom

1968 cm

Sebességváltó

automata

Teljesítmény

200 LE

Meghajtás

FWD

Szín

választható metál

Kárpit

bőr belső

Gumiabroncs

17"
 • Csomagtérajtó elketromos nyitás/zárással
 • Elektromosan állítható gerinctámasz
 • Fényszóró szabályzás “Light Assist”
 • Gumi-/szövetbetét a csomagtartóban
 • Gumiabroncs légnyomás ellenőrző rendszer
 • Könnyűfém pótkerék
 • Oldallégzsák hátul
 • Rádió “Ready 2 Discover”
 • Technikai csomag
 • Téli csomag (fűthető első és hátsó szélső ülések)
 • Csomagrögzítő háló

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(0% önrész, 48 hónap,
20 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375