Volvo V60
B3 FWD AUT INSCRIPTION (MILD HYBRID)
Volvo V60 operatív lízing

Ha az új Volvo V60-t lízingeli cégautónak, akkor egy sokszínű családi kombit vezethet nagyteljesítményű motorokkal, magas technológiával skandináv formavilággal fűszerezve.

 

Kinek éri meg Volvo V60-t lízingelni tartósbérletben?

A Business Lease lízing tanácsadói tartósbérlet (operatív lízing) konstrukcióban kifejezetten ajánlja. Nemcsak a kiemelkedően kedvező lízing havidíj miatt, hanem a remek ár-értékaránynak köszönhetően. A Volvo V60 egy prémium közép vagy inkább felsővezetői cégautó lehet mindazok számára, akik szeretik a prémium minőséget és technológiát és hajlandók áldozni rá. A munka mellett fontos nekik, hogy megfelelően pakolható extra kényelmes családi autójuk legyen.

Volvo V60 cégautó előnye

A Volvo V60 kategóriájának egyik legtágasabb csomagtartójával büszkélkedhet: 529 liter a hátsó ülés háttámlájának felső széléig. A tesztautót kipróbáló kollégánk külön kiemelte az extra kényelmes üléseket, melyben a hosszú távú ülés sem okoz problémát, sőt határozottan űrt hagyott maga után a fotelszerű, könnyen állítható első ülés. Elegáns, finoman megmunkált minden részlet a Volvo V60-ban és imádjuk, hogy minden sebességben tökéletesen rugalmas az autó.

A szervizes kollégák és a lízingszakértők egyöntetűen kedvelik ezt a modellt. A Business Lease lízing flottájában majdnem egy tucat V60 cégautó fut tartósbérleti konstrukcióban. A lízing díj kategóriájában nem a legalacsonyabb, de az összes autóhasználónk dicséri az autót. A Volvo V60-nak az első öt évben, ameddig a legtöbb lízing szerződés vagy tartósbérleti konstrukció tart,  természetesen nincsenek szerviz problémái, a Volvo márkaszerviz hálózat kiemelten megbízható.

Kérje ajánlatunkat!

Műszaki adatok

Üzemanyag

benzin

Karosszéria

kombi

Hengerűrtartalom

1969 ccm

Sebességváltó

automata

Teljesítmény

163 LE

Meghajtás

FWD

Szín

választható metál

Kárpit

bőr-vinyl belső

Gumiabroncs

18"
  • Intellisafe csomag
  • Parkolási csomag
  • Téli csomag
  • Volvo On Call rendszer
  • High Performance Audio (DAB+/10*hangszóró/2*USB/BT)
  • Ködfényszórók (LED)
  • Sensus navigációs rendszer
  • Elektronikusan vezérelt légkondicionáló (ECC 2-zone)
  • Elektromosan működtethető csomagtérajtó

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(0% önrész, 48 hónap,
15 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375