Volvo XC60
B5 AWD
Volvo XC60 operatív lízing

Akár üzleti útra indulunk cégautóként, akár családdal megyünk síelni szabadidőautóként, a Volvo XC60 igazi utazási élményt nyújt. Ha tartósbérletben ezt a modellt választja flottaautónak, akkor egy olyan autót kap, amely garantálja az alacsony üzemanyag-fogyasztást és károsanyag-kibocsátást. Mindezt élvezetesen nagy teljesítmény mellett. Mindent befogó hatalmas kilátás, svéd stílusjegyekkel fűszerezve. A Volvo XC60 az egyedülállóan skandináv SUV.

 

Volvo XC60 operatív lízingben? Business Lease véleménye

A Business Lease lízing szakértőjének személyes kedvence ez a kisterepjáró. A Volvo XC60-t kedvező lízing havidíjjal tudjuk biztosítani tartósbérleti konstrukcióban a cégeknek. Tapasztalatunk szerint ez a felsővezetői modellt főleg igényes, a részletekre ügyelő vezetők választják, akik számára fontos az alacsony környezetterhelés, viszont ragaszkodnak a teljesítményhez és a dízelhajtás kényelméhez.

 

Volvo XC60 cégautó előnye

 A Volvo XC60 jelenleg a legnépszerűbb prémium SUV a világon és a Business Lease  szervizes kollégái és a lízingszakértői szíve is megdobban, ha egy-egy XC60 csatlakozik a cégautó flottához. Ezt az előkelő pozíciót a tökéletesen beállított ár-értékaránnyal és a teljes megbízhatóságával érte el.
Az lízing ajánlatban szereplő MildHybrid verzióban finomabban működik a start-stop, mint a sima dízelben és a hűtés-fűtés álló motor mellett is tökéletesen üzemel. A kényelem a Volvoban alapfunkció, amit a bőséges helykínálat, az állítható légrugózás és a bőrkárpitozás alapoz meg.

Flottaszakértőnk szerint ez egy nagyon kellemes halk autó. A betér kellemes, semmi nem zörög, aminek nem kell nem mozog. Minden anyag (gombok, válltó, kilincsek) kellemes prémium érzetet kölcsönöz az autónak. Külső dizájn fiatalos, dinamikus kölcsönözi a német prémium autók legjobb elemeit. Azonban identitását nem veszíti el, messziről is könnyen megállapítható, hogy ez egy Volvo, nem olvad bele a tömegbe. Árban közel van egy Audi A4 árához, azonban betér minőségében felülmúlja azt. Kiváló közép-felső vezetői autó.

Kényelem, elegancia, magasfokú minőség és biztonság, mindezt tartós bérletben a Business Lease-től.

Már havi nettó

282.000.-

forinttól!

Műszaki adatok

Üzemanyag

dízel

Karosszéria

SUV

Hengerűrtartalom

1969 ccm

Sebességváltó

automata

Teljesítmény

246 LE

Meghajtás

FWD

Szín

választható metál

Kárpit

bőr-vinyl belső

Gumiabroncs

19"
  • Intellisafe csomag
  • Parkolási csomag
  • Téli csomag
  • Volvo On Call rendszer
  • High Performance Audio (DAB+/10*hangszóró/2*USB/BT)
  • Ködfényszórók (LED)
  • Sensus navigációs rendszer
  • Elektronikusan vezérelt légkondicionáló (ECC 2-zone)
  • Elektromosan működtethető csomagtérajtó

Extra szolgáltatások

Lízing finanszírozás
(0% önrész, 48 hónap,
15 000 km/év)

Cégautó és gépjármű adók, illetékek

Európai Assistance

Casco, KGFB

Jármű karbantartás

Csereautó, bérautó

Személyreszabott ajánlatot küldünk az Ön által kiválasztott futamidőre egy naptól akár egy évig. A fent meghatározott bérleti díj nettó értendő. Képeink illusztrációk.

Jól hangzik, ugye?

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az alábbi űrlapon adja meg elérhetőségeit, és hamarosan keresni fogom Önt személyre szabott ajánlatunkkal.

Babenyecz Ákos

lízingszakértő

Babenyecz Ákos +36 70 629 6375