Használt cégautóK ÉS FLOTTAAUTÓK

Megbízható használtautót keres? Válogasson a Business Lease minőségi használt flotta-autói közül! Önnek válogattuk össze legjobb használt céges autóinkat.
Ajánlatainkat ABC sorrendben találja meg.

[hasznaltautok]

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal a következő telefonszámon:
+36 70 629 6367

HASZNÁLT CÉGAUTÓK ELŐNYEI - BUSINESS LEASE FLOTTAAUTÓK

Gondosság

A használt cégautóknál alapvető minimum az igazolható karbantartás, a sérülésmentes előélet és a hibák, törések korrekt javítása. A flottakezelők gondosabb karbantartást végeznek az autóikon, mint a magánszemélyek.

Minőségi szerviz

A flottakezelők az autó értékének, üzembiztonságának megőrzéséért nagyobb arányban viszik márkaszervizbe az autókat, mint a magántulajdonosok. így ha Ön használt cégautó közül választ magának következő használtautót, garantáltan ellenőrzött és megbízható minőségű flottából tud választani.

Független minősítéssel

Business Lease-hez leadott lízingelt cégautókat az SGS jármű minősítő intézet szakemberei auditálják. Minden használtautónk műszaki állapota, szervizszintje, előélete a hitelesített audit jegyzőkönyvből megismerhető. 

Átláthatóság

A használtautók között a transzparens szerviztörténet, az első tulajdonos vagy valós kilométeróra állás igazi értéket jelent 

Állapotlap

Minden esetben állapotlap készül a használt céges kocsik leadásakor. A flottakezelők munkatársai alaposan felmérik, milyen sérülésekkel, kopásokkal, használati nyomokkal kapják vissza az autókat, milyenek a gumiabroncsok.

Karbantartott autók

Mindazoknak, akik követhető előéletű, számlát adó szervizben, többnyire márkaszervizben karbantartott használt autót keresnek 3-6 éves kor között, érdemes megnézniük az Business Lease használtautó-kínálatát.

Visszaigényelhető ÁFA

A flottakezelésből kifutott cégautó után az ÁFA is visszaigényelhető, így a további finanszírozása is kedvező. 

HASZNÁLT- Flottaautók - Cégautók - Gondtalan vezetés.